2011 Lancer Ralliart , 2.0t 240cp, Orient Red
Am mai tras o tura pana la mare si inapoi. Consumul 9.81 din pompa in pompa, la mers cu 139km pe autostrada noastra minunata.
Am dat cu ochii si de Evora, parcata la umbra, pe banda de urgente, ca doar nu era sa o plimbe la cata benzina le da inspectoratul. Ma intreb daca a dus-o acolo pe roti sau cu platforma...cred ca e mai ieftin cu platforma.
Am dat cu ochii si de Evora, parcata la umbra, pe banda de urgente, ca doar nu era sa o plimbe la cata benzina le da inspectoratul. Ma intreb daca a dus-o acolo pe roti sau cu platforma...cred ca e mai ieftin cu platforma.
Azi a fost ziua masinutei. Am primit cadou capace de ventil cu sigla mitsu, a venit filtrul Cosworth comandat la magnex256 si au aparut si protectiile de praguri.
In weekend le montez si apoi facem poze.
Astea sunt
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... SA:GB:1123
In weekend le montez si apoi facem poze.
Astea sunt
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... SA:GB:1123
Nu le-am montat inca...lipsa acuta de timp. Dar ce am apucat sa vad este ca pe intrerupatorul de la usa am un singur fir. Si intrerupatorul practic il cupleaza la masa sau nu. Deci nu prea pot face alimentarea lor de la acel intrerupator asa cum mi-as fi dorit. Alta varianta ar fi sa le alimentez din plafoniera (in loc sa se mai aprinda doar placuta de la usa deschisa se vor aprinde toate 4). Nu stiu daca este posibila insa alimentara de la plafoniera. In rest nu prea am idei. Asa ca orice sugestie despre cum se poate realiza alimentarea este bine venita.
Multumesc.
Multumesc.
Nu cred ca poti folosi intrerupatorul de la usa pentru ca, presupun ca are contact ce se deschide la deschiderea usii si in felul asta semnalizeaza cb. Tie ti-ar trebui un contact care sa se inchida cand deschizi usa si in felul asta sa ti se aprinda smecheriile. Doar de la plafoniera. Tragi un fir pe stanga si unul pe dreapta (plusul), iar minusul il legi la caroserie. De consum prea mare nu cred ca se pune probema pentru ca sunt cu Led-uri banuiesc.
Asta daca te temi pentru sigurante.
L.E.
Corectie: am vazut schema si e simplu: prin intrerupatorul usii trece minusul (masa). Atunci doar trebuie adus un plus permanent si e gata. Singurul lucru naspa cum am mentionat mai sus ar fi daca s-ar deschide contactul la deschiderea usii. Din schema nu reiese clar. Daca e asa trebuie folosit un releu.
Asta daca te temi pentru sigurante.
L.E.
Corectie: am vazut schema si e simplu: prin intrerupatorul usii trece minusul (masa). Atunci doar trebuie adus un plus permanent si e gata. Singurul lucru naspa cum am mentionat mai sus ar fi daca s-ar deschide contactul la deschiderea usii. Din schema nu reiese clar. Daca e asa trebuie folosit un releu.
Iei de unde vrei TU 12V. De undeva de sub bord, sau poate chiar in stanga pedalei de ambreiaj. Cand aud povesti cu 12V doar de la plafoniera....moooor.
Deci e simplu. Faci rost de 12V, pui la plusul LED-urilor, masa LED-urilor o pui dupa intrerupatorul de usa (DACA contactul se inchide la deschierea portierei, trebuie verificat). Voila, s-a aprins pomul de craciun. Mare filozofie.....
Deci e simplu. Faci rost de 12V, pui la plusul LED-urilor, masa LED-urilor o pui dupa intrerupatorul de usa (DACA contactul se inchide la deschierea portierei, trebuie verificat). Voila, s-a aprins pomul de craciun. Mare filozofie.....