2007 Lancer Clasic, 2.0, 135 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Barboso
EVO I

Mesaj de Barboso » Lun Iul 23, 2012 8:56 pm

Se pare ca am gasit pe cineva interesat de cele doua kit-uri xenon; incepe sa produca masina.
Nici nu stiu cat sa-i cer; ceva sugestii ?

Barboso
EVO I

Mesaj de Barboso » Joi Iul 26, 2012 2:55 pm

M-am umplut de "fericire" !

Acum m-am uitat si eu pe rovigneta luata cand am plecat la mare - "desteptul" de la MOL mi-a facut-o doar pe-o zi, desi eu am cerut o saptamana...
In conditiile astea probabil ca trebuie sa astept vreo recomandata acum, nu ? Cat voi avea de plata? Vreo sansa sa scap ?

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Joi Iul 26, 2012 4:36 pm

sanse sunt sa scapi. depinde in ce ai calcat.

si eu m-am plimbat in primavara cateva saptamani pe afara fara rovigneta. pana acum nu m-a cautat nimeni.

Barboso
EVO I

Mesaj de Barboso » Joi Iul 26, 2012 8:24 pm

Sa-mi fie invatatura de minte sa nu ma mai trezesc la 7 AM, ca astazi, ca nici nu mai vad/stiu sa citesc.

M-am uitat mai bine si, desi seamana destul de bine cu un 1, data expirarii este totusi 7.
Am circumstante atenuante avand in vedere ca hartia este destul de stearsa si mototolita ?

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Vin Iul 27, 2012 7:37 am

nuuuu! fara scuze! vezi ca la OMV-Petrom iti pot da copii ale bonurilor dar mai bine iti faci singur o copie xerox ca bonul original este imprimat pe rola termica si in timp se sterge

Barboso
EVO I

Mesaj de Barboso » Sâm Iul 28, 2012 12:25 am

Dupa ce-am mai indreptat hartia am facut o poza cu telefonul; nu-i grozava, dar se vede in caz de nevoie.

Barboso
EVO I

Mesaj de Barboso » Mie Aug 29, 2012 2:19 pm

Foarte inexact indicatorul de benzina.
S-a aprins becul, dar au mai intrat doar 39 litri, in rezervor de 60...

Partea buna este ca se confirma consumul urban estimat de mine inainte de a lua masina, 13, la fel ca si Nubira.
In conditiile in care AC functioneaza permanent, iar eu nu fac nici un efort sa conduc economic, mi se pare OK. Consumul oficial dat de producator este 11.7.

razvante

Mesaj de razvante » Mie Aug 29, 2012 2:53 pm

La consumul asta stai extrem de bine pentru un asa motor. Eu am luat de curand un lancer clasic 1,6, iar consumul in oras e undeva sub 9, insa afara nu o pot convinge sa scada sub 7,2-7,5%. Mi se pare mult. Tu cum stai cu consumul extraurban?

Barboso
EVO I

Mesaj de Barboso » Mie Aug 29, 2012 3:16 pm

Doua persoane in masina, bagaje, AC permanent, mult mai interesat de ce poate masina decat de consum, varfuri de viteza pe care prefer sa nu le fac publice pe-un forum, restul drumului limita de viteza fiind doar "orientativa", sa n-o depasesc astfel incat sa pierd permisul, consum putin peste 9.

Nubira (fac in continuare paralela cu "fosta", motor de 1.6) iesea pe la 8,7 - 9, cu un regim de mers mult mai "decent", chiar daca mergeam legal doar cand tipa detectorul sau nu se putea altfel.

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Mie Aug 29, 2012 5:49 pm

QUOTE (razvante @ Aug 29 2012, 02:53 PM) La consumul asta stai extrem de bine pentru un asa motor. Eu am luat de curand un lancer clasic 1,6, iar consumul in oras e undeva sub 9, insa afara nu o pot convinge sa scada sub 7,2-7,5%. Mi se pare mult. Tu cum stai cu consumul extraurban?

Recordul la mine e CJ-Orsova e de 5.6. Si masina numai goala nu era. Eu consumuri bune scot doar cand merg ceva mai repede. Daca ma plimb, de obicei scot consum mai mare. Depinde mult de regimul motorul in care il tii.

La mine consumul mediu e in jur de 8. Deci al tau e cam mare. Poate mergi prea mult subturat.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”