2007 Lancer Clasic, 2.0, 135 Cp
Foarte inexact indicatorul de benzina.
S-a aprins becul, dar au mai intrat doar 39 litri, in rezervor de 60...
Partea buna este ca se confirma consumul urban estimat de mine inainte de a lua masina, 13, la fel ca si Nubira.
In conditiile in care AC functioneaza permanent, iar eu nu fac nici un efort sa conduc economic, mi se pare OK. Consumul oficial dat de producator este 11.7.
S-a aprins becul, dar au mai intrat doar 39 litri, in rezervor de 60...
Partea buna este ca se confirma consumul urban estimat de mine inainte de a lua masina, 13, la fel ca si Nubira.
In conditiile in care AC functioneaza permanent, iar eu nu fac nici un efort sa conduc economic, mi se pare OK. Consumul oficial dat de producator este 11.7.
Doua persoane in masina, bagaje, AC permanent, mult mai interesat de ce poate masina decat de consum, varfuri de viteza pe care prefer sa nu le fac publice pe-un forum, restul drumului limita de viteza fiind doar "orientativa", sa n-o depasesc astfel incat sa pierd permisul, consum putin peste 9.
Nubira (fac in continuare paralela cu "fosta", motor de 1.6) iesea pe la 8,7 - 9, cu un regim de mers mult mai "decent", chiar daca mergeam legal doar cand tipa detectorul sau nu se putea altfel.
Nubira (fac in continuare paralela cu "fosta", motor de 1.6) iesea pe la 8,7 - 9, cu un regim de mers mult mai "decent", chiar daca mergeam legal doar cand tipa detectorul sau nu se putea altfel.
QUOTE (razvante @ Aug 29 2012, 02:53 PM) La consumul asta stai extrem de bine pentru un asa motor. Eu am luat de curand un lancer clasic 1,6, iar consumul in oras e undeva sub 9, insa afara nu o pot convinge sa scada sub 7,2-7,5%. Mi se pare mult. Tu cum stai cu consumul extraurban?
Recordul la mine e CJ-Orsova e de 5.6. Si masina numai goala nu era. Eu consumuri bune scot doar cand merg ceva mai repede. Daca ma plimb, de obicei scot consum mai mare. Depinde mult de regimul motorul in care il tii.
La mine consumul mediu e in jur de 8. Deci al tau e cam mare. Poate mergi prea mult subturat.
Recordul la mine e CJ-Orsova e de 5.6. Si masina numai goala nu era. Eu consumuri bune scot doar cand merg ceva mai repede. Daca ma plimb, de obicei scot consum mai mare. Depinde mult de regimul motorul in care il tii.
La mine consumul mediu e in jur de 8. Deci al tau e cam mare. Poate mergi prea mult subturat.