Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Mar 08, 2012 2:46 pm

Mda, am citit si auzit si eu multe lucruri mai putin placute despre acel "cartier".
In locul tau, daca as avea cum, m-as muta...

Nu te-am felicitat inca pentru alegerea facuta. Sa fie intr-un ceas bun, bine ai venit in club!

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Mar 08, 2012 3:56 pm

De mutat , ramana pe cand o sa imi fac casa . Deocamdata dansez asa daca tot am achitat un astfel de apartament . Ramane sa ne vedem in trafic cat de curand daca mai esti prin Galati ! Deocamdata nu te-am zarit !

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Mar 08, 2012 5:28 pm

O sa ma zaresti de maine-ncolo.
Sunt blocat in service pentru o minora operatiune de vreo cateva zile. Altminteri, sunt peste tot!

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Mar 09, 2012 12:01 am

Asa facem ! Sunt cu ochii pe tine!

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Mar 28, 2012 1:48 pm

Desi masina nu a venit inca , deja ma gandesc la unele mici modificari . Citeam pe forum zilele astea de Powdercoating , si cum masina va fi Lighting Blue , o idee ar fi sa imi vopsesc jantele de 18'' negru ( posibil negru mat ) , si etrierele rosii . Cred ca ar da bine pe culoarea mea si ar accentua latura sportiva a masinii . O alta idee ar fi sa schimb jantele de 18 cu tot cu cauciucuri , cu unele de 16 pe care sa le pastrez pt iarna , si sa imi iau Wolfrace Assasin pe 17 , probabil ca nu voi mai simti fiecare groapa din Galati . Dar sa vedem cum vine masina , si cum se comporta cu jante de 18'' si apoi vad care variante va merge . Oricum jante negre vor fi cu siguranta si la fel si etriere rosii .

dragosh_em
EVO I

Mesaj de dragosh_em » Mie Mar 28, 2012 2:54 pm

Felicitari pentru achizitie !!!

PS: Daca vei vrea sa vinzi jenti+cauciucuri pe 18 sa imi dai un pm sa facem un schimb, eu am pe 16-model 2011, rulate doar 1000km.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Mar 28, 2012 3:37 pm

Sa vad cum se comporta masina si vedem . Inca nu am facut test cu jante de 18 ca sa imi fac o idee , doar ce am citit pe forum .

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Mie Mar 28, 2012 5:21 pm

Jantele pe 18 scutura, insa depinde pe unde vei merge cu ele. Daca le vopsesti negre vei avea si un beneficiu pe latura practica: nu va trebui sa le cureti foarte des de praful de la placutele de frana. In special jantele de pe fata se murdaresc foarte repede cu acel praf de la placutele de frana, mai ales daca vei avea un stil de conducere mai agresiv. Eu spal masina saptamanal si tot nu fac fata ritmului in care se murdaresc cu praf de la frane.
Asadar, culoarea neagra va masca mizeria

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Mie Mar 28, 2012 5:30 pm

Da , asta e un aspect la care nu m-am gandit . Ma gandisem doar la partea de confort . De condus , voi conduce numai pe asfalt , nu prea am unde sa o plimb off road . Stilul de condus e usor sportiv , insa ii dau jar cand trebuie si unde imi permite drumul . Si eu spal masina saptamanal , in general vinerea , merg cu niste prieteni la aceeasi spalatorie sa bem cafeaua ca un ritual . Merci de informatii . Este mereu bine sa ti se mai deschida ochii asupra unor chestii . Numai bine!

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Mie Mar 28, 2012 8:38 pm

Daca schimbi placutele stoc (dupa ce se uzeaza) vei scapa de cel putin 70% din jegul de pe jante.Vorbesc din propria experienta.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”