2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Danyutz
EVO I

Mesaj de Danyutz » Lun Feb 15, 2010 10:53 pm

Toba sport .. pe diesel? Oh Doamne...

baietii cu lambo sau cu masini joase, invata sa aiba grija cum parcheaza. Nu primesti vreun premiu ca te urci cu masina pe bordura, nici macar cu spoileru`

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Lun Feb 15, 2010 10:55 pm

Marius eu pana acum nu am avut probleme cu bordurile si pot spune ca nu m-am ferit deloc de ele. Daca vrei vb la tel sapt asta si ne intalnim ca sa te uiti mai atent la cum vin ei din fabrica.
Sau daca ii faci la George eu maine seara ajung pe acolo si ii zic sa se uite cum sunt ai mei ca sa isi faca o idee de cum ar trebui montati.

Daca este ceva nu ezita sa ma suni.

P.S: Toba aia ma intereseaza si pe mine cum se aude....ca si shocs la fel stiu si eu, ca la "dizal" toba sport suna destul de ciudat....

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Lun Feb 15, 2010 11:22 pm

@ zimbet: stiu ca va fi obositor..am si silencer la ea....dar probabil nu il voi pune ...sunt obisnuit cu huruitul motorului pe distante lungi si nu cred ca voi fi afectat...daca mi se va parea..voi apela la el

toba sport pe diesel e mai mult un moft la mine...care mi-am pus ambitia sa mi-o montez...piticii de pe creier ....ce sa le faci

@ alexutzu: tot ce am..voi monta la George...am discutat cu el...daca ajungi pe la el...te rog sa ii zici sa vada cum ar trebui montati si coltii si pragurile...de eleron si vortex stie de la moro...mersi mult

o sa va arat la intalniri cum suna ..dar intai sa le montez

alexutzu
EVO I

Mesaj de alexutzu » Lun Feb 15, 2010 11:37 pm

Ok, maine seara trec pe la el si il pun sa arunce un ochi la masina sa vada exact ce si cum...eventual si niste poze cu prinderile cred ca i-ar usora mai mult munca.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Feb 23, 2010 2:23 pm

vreau sa imi mut numarul pe stanga...am fost si am platit un avans pt suport ..ca nu aveau pe stoc si il aduc in 2 zile

INTREBARE: Ce pot sa fac sa scot in evidenta botul masinii?

la cei cu culori diferite in afara de negru isi vopsesc grila negru mat si tot centrul negru(partea dintre grile unde este numarul) si se vede frumos....insa masina mea e neagra si nu stiu daca are efect

ma gandeam sa colantez grila aia cromata in carbon texturat si partea centrala unde e numarul acum si cea de jos....sau sa fac negru mat in loc de carbon...voi ce ziceti?

alta intrebare: Cand va veni toba...sa o pun dreapta sau un pic stramba spre exterior?

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Feb 23, 2010 2:29 pm

pai vopseste bara rosie eu zic ca iese in evidenta destul de tare. iar toba ... DREAPTA

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mar Feb 23, 2010 2:30 pm

alb-rosu ...zii dintre carbon si negru mat

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Feb 23, 2010 2:41 pm

Poate daca as fi in locul tau as incerca sa vopsesc si grilele si centrul barei cu vopsea metalizata gri carbon. Ma refer chiar si la plasa grilelor. Rosu in nici un caz. Parca zimbet a lipit folie carbon pe centrul barei.

biku
EVO I

Mesaj de biku » Mar Feb 23, 2010 2:47 pm

carbonul sigur ar scoate o in evidenta. negru mat cu siguranta nu ... NO COMMENT despre rosu-alb .. sa te uiti la informatii CFR

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Feb 23, 2010 3:30 pm

negru-carbon ar da cel mai bine ... binen-teles trebuie sa faci ceva si cu grila aceea cromata ... am impresia ca cix a facut-o neghru mat si arata super tare !

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”