2008 Mitsu Lancer Clasic Wine Red 1.6
Am facut si eu un test (asa de curiozitate) si anume demaraj 0-100 Km/h cu 2 persoane la bord (eu 90 Kg., colegul 75 Kg., iar rezervorul 75% plin si benzina Rompetrol 101 efix) si mi-a dat aproximativ 10,5 s (aproximativ pt. ca testul a fost facut cu un telefon cu cronometru si nu stiu cat este de exact). A mai incercat cineva si daca da, cat v-a dat? Ma interesa si parerea celor care detin noul Lancer ca sa-mi fac o parere la demarajul real al acestor autoturisme. Va multumesc
Consumul la masina mea se situeaza undeva la 10.5 -11% in oras, voi ce consumuri aveti?
Consumul la masina mea se situeaza undeva la 10.5 -11% in oras, voi ce consumuri aveti?
- shadow2blade
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
Dragi forumisti, am si eu o mica problema, daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi sau cine s-a mai lovit de asa ceva.
In momentul cand inchid usa pe spate stanga se aude in portbagaj un zgomot, presupun ca acest zgomot se aude intre tapiseria portbagajului si tabla, daca inchid usa spate stanga cu portbagajul deschis, nu se mai aude (cred ca se aude din cauza presiunii care se face in portbagaj), daca lovesc mocheta din portbagaj se aude ca un zgomot de fire sau cabluri care lovesc tabla. Exiata ceva cabluri pe partea stanga a portbagajului? Multumesc
In momentul cand inchid usa pe spate stanga se aude in portbagaj un zgomot, presupun ca acest zgomot se aude intre tapiseria portbagajului si tabla, daca inchid usa spate stanga cu portbagajul deschis, nu se mai aude (cred ca se aude din cauza presiunii care se face in portbagaj), daca lovesc mocheta din portbagaj se aude ca un zgomot de fire sau cabluri care lovesc tabla. Exiata ceva cabluri pe partea stanga a portbagajului? Multumesc