2008 Mitsubishi Lancer Evo X 295+ Cp Alb
QUOTE (zimbet @ Apr 4 2009, 11:07 PM) nu nu... eu am incercat sa te ajung, dar ai trecut de casa mea si m-am lasat... ai avut un semafor verde in fata si nu am reusit... nr si culoarea e din avatar dreapta...
Eh, eu l-am ajuns si l-am si intrecut de doua, trei ori pe A1 acum o saptamana parca, in drum spre Pitesti.
Atunci mi-am dat seama ca mai am ceva de lucru la masina...
Plimbarea pe autostrada pana la Pitesti, alaturi de membrii Anonymous Motor Sport care au participat la cursa a fost super funny.
Super masini, sute de cai, un concert de evacuari sport si marait de motoare puternice, deplasare in coloana intr-o anume ordine...
Printre ei si noi, 6 colturi nervoase care se incapatanau sa stea in frunte...
Asta pana se plictiseau baietii si rupeau formatia.
tagdam tagadam dupa ei!
Mi-a si zis unul dintre posesorii de Colt ...ba, mie mi-a fost rusine sa trec de Evo-ul ala alb.
Nu cred ca ne-au observat, nici vizual, nici sonor...noi pe ei, da!
A fost super frumos si mai ales distractiv.
De atunci ma agat de bogdan sa ma ia la intalnirile anonymous unde chiar ai ce vedea si auzi...
Felicitari RAZ pentru masina si ... ne intalnim noi la start! :
Eu o sa fiu imbracat intr-un trening verde...
Eh, eu l-am ajuns si l-am si intrecut de doua, trei ori pe A1 acum o saptamana parca, in drum spre Pitesti.
Atunci mi-am dat seama ca mai am ceva de lucru la masina...
Plimbarea pe autostrada pana la Pitesti, alaturi de membrii Anonymous Motor Sport care au participat la cursa a fost super funny.
Super masini, sute de cai, un concert de evacuari sport si marait de motoare puternice, deplasare in coloana intr-o anume ordine...
Printre ei si noi, 6 colturi nervoase care se incapatanau sa stea in frunte...
Asta pana se plictiseau baietii si rupeau formatia.
tagdam tagadam dupa ei!
Mi-a si zis unul dintre posesorii de Colt ...ba, mie mi-a fost rusine sa trec de Evo-ul ala alb.
Nu cred ca ne-au observat, nici vizual, nici sonor...noi pe ei, da!
A fost super frumos si mai ales distractiv.
De atunci ma agat de bogdan sa ma ia la intalnirile anonymous unde chiar ai ce vedea si auzi...
Felicitari RAZ pentru masina si ... ne intalnim noi la start! :
Eu o sa fiu imbracat intr-un trening verde...
Nu, ca nu ajung la pedale si n-am bani de ciucurasi la oglinda, dar dupa ce am vazut czt-ul lu' bogdan la lucru...in urma resoftarii by Jeff, nu cred ca-mi mai trebuie altceva.
Asa urat cum e coltul ralliart....nu mai conteaza.
Pe mine cel putin m-am convins, 210CP la o tona face pipi pe multe masini cu pretentii de sportivitate si cred eu ca la demaraj e peste un evo stock.
Asa urat cum e coltul ralliart....nu mai conteaza.
Pe mine cel putin m-am convins, 210CP la o tona face pipi pe multe masini cu pretentii de sportivitate si cred eu ca la demaraj e peste un evo stock.
- shadow2blade
- EVO I
QUOTE (shadow2blade @ Apr 6 2009, 05:44 PM) SUPERBA masina =p~
Din curiozitate,care e temperatura culorii de la xenonane ? Sunt stock ? Imi par mai albe decat altele pe care le-am vazut :-/
Chiar nu stiu, cred ca sunt de 6000 K, oricum sunt cele de fabrica.....
Din curiozitate,care e temperatura culorii de la xenonane ? Sunt stock ? Imi par mai albe decat altele pe care le-am vazut :-/
Chiar nu stiu, cred ca sunt de 6000 K, oricum sunt cele de fabrica.....
- Fişiere ataşate
-
- Filmari.jpg (251.85 KiB) Vizualizat de 2768 ori
-
- wob_vs_raz.jpg (704.18 KiB) Vizualizat de 2683 ori
-
- raz.jpg (210.33 KiB) Vizualizat de 2673 ori
- shadow2blade
- EVO I