2008 Mitsubishi Lancer 2.0 Did 140 Cp Dune Beige

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Lun Mar 09, 2009 9:08 pm

Oferta asta de la ei a venit in urma unei intrebari puse de mine daca pot sa schimb concola veche cu cea noua. Nu mi-au raspuns la intrebarea mea dar mi-au trimis oferta asta. Probabil aveau / au aceste accesorii pe stoc si vor sa ma convinga. la rece, pentru un eleron si o alarma (ca practic cu asta ma aleg) as da 3.000 RON, putin cam mult, mai ales pe criza asta.

in afara de asta, nu m-am gandit la capitolul potrivire carbon cu culoarea mea. S-ar putea sa ai dreptate si unele sa nu dea chiar asa bine.

Ma mai gandesc, mai negociez pe ici pe colo si va tin la curent.

Faza cu brelocul si sapca intr-adevar au fost de mare angajament. De aia v-am zis si voua ca pe mine m-a bufnit rasul, macar sa va mai distrati si voi.

Sper sa apuc sa spal si eu masina la un moment dat si sa ii fac si ceva poze ca deh, sufera saracuta ca nu ma mandresc cu ea in lume.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Mar 09, 2009 9:10 pm

Poti incerca cu Photoshop sa vezicum dau astea pe masina. Oricum din cate stiu...cand au "oferte" de genu' asta nu prea dau inapoi la pret :|

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Lun Mar 09, 2009 9:18 pm

Ce am uitat sa va spun, Miercuri dimineata deja am prima programare la service deoarece in mai putin de 2 saptamani trebuie rezolvate urmatoarele:

1.?Greieras? din ce in ce mai persistent in usa din stanga spate. Deja nu mai e vorba ca il aud cand e o melodie cu mai mult bass. Deja daca dau in usa cu degetele se aude clar zornaitul. Zici ca ar fi o saiba sau ceva cleme de metal ce isi fac de cap pe acolo.
2.?Greieras? din ce in ce mai persistent in plansa de bord, undeva central deasupra radioului. Daca dau in plastic cu degetele, undeva deasupra display-ului de la radio, se aude clar zornaitul. La fel de clar si deranjant se aude si cand masina e putin subturata si intra putin in vibratie.
3.Stopurile si farurile inca se aburesc din cand in cand
4.Radioul intra din cand in cand pe modul ?search? al frecventelor, ca si cand nu mai stie unde e postul
5.Frana de mana tine la ultimii 3 dinti
6.Portbagajul se inchide destul de greu, trebuie trantit ca sa se inchida
7.Pusa climatizarea pe automat atat la treapta de ventilatie cat si la directionarea fluxului de aer (cadranele 2 si 3 din stanga spre dreapta), baga rece pe sus, indiferent daca eu setez la 25 de grade.
8.Uitandu-ma zilele trecute pe documentele din mapa unde am si manualul si cartea de service am descoperit ceva ce m-a lasat cu gura cascata. Am primit o masina careia i-au fost revopsite pragurile de la bara din fata. Cum e posibil ca eu sa nu fiu informat de asa ceva la livrare ? Am primit o masina ce a fost zgariata si revopsita. Sunt curios daca aflam asta in cazul in care nu ar fi fost ?uitate? la mine acele documente cum ar fi comanda de revopsire. Acum inteleg si de ce a durat atata livrarea.

Primele 7 puncte am promisiunea ca se rezolva Miercuri la 9 la service in Otopeni. Oricum, va e clar ca ii pun sa verifice toate usile, nu numai cea in care a aparut greierasul.

Punctul 8 ... inca ma gandesc cum o sa il abordez.

De abai astept ziua de Miercuri

In caz ca stiti pe cineva acolo la service, mai de incredere, rog ajutor, dau o bere. Mi s-a zis sa iau legatura cu un domn George si nu mai stiu cum.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Mar 09, 2009 9:30 pm

In locu' tau, ultimu' lucru pe care l-as face ar fi sa pun baietii sa-mi desfaca fete de usi/ sau chiar mai rau de atat bordul. Sa vezi dupa vizita in service cum o sa aiba loc imperecherea greierasilor si o sa iasa o simfonie de-o sa-ti para rau ca te-ai dus.

Punctul 3 la mine nu se manifesta atat de suparator sau chiar deloc, intr-u cat nu l-am sesizat.
Punctul 4 nu-l pot comenta deoarece nu prea ascult radio. In reprizele scurte de ascultat radio n-am avut asemenea probleme.
Punctul 5 iar implica demontarea consolei dintre scaune. Iar se inmultesc insectele cu cri-cri.
Punctul 6 e prezent si la mine da' asa face orice amortizor. Se lasa dupa un timp. Am patit asta la mai multe masini.
Punctul 7 prezent si la mine da' nu atat incat sa ma supere. Ma bucur ca e prima masina in care nu mi s-au aburit niciodata geamurile.
Punctul 8 e nasol. Pcat ca n-ai fost pe faza la livrare. Acum e cam tarziu.

Bafta sa-ti rezolvi problemele si tine-ne la curent. Ma intereseaza in special ce-ti spun legat de climatizare.

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Lun Mar 09, 2009 9:37 pm

Shadow, ok, sa zicem ca sunt de acord, stiu ce buni sunt "meseriasii" de la noi dar ... ce sa fac, sa raman cu greierasii si sa sper ca nu mai apar altii ...

O sa ma duc in service pana le rezolva, dupa care urmeaza protectia consumatorului, etc. Sincer am uitat sa intreb daca Rockford Fosgate are ca si feature si greierasii ... s-ar putea sa fie in dotarea standard ...

Sincer nu am platit pentru greierasi, cred ca vin bonus la masina mea dar cinstit cum sunt vreau sa ii dau inapoi, nu de alta dar cine stie pe ce pajiste copilasii lor plang de foame

Oricum, va tin la curent si imediat ce aflu ceva cu climatizarea aia ... dau post pe forum.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Mar 09, 2009 9:42 pm

Mi-a placut abordarea In orice caz. Eu te-a mavertizat pentru ca la mine baietii de la expozitiei au montat alarma primita "cadou" iar pragul interior de la sofer. Bucat de plastica care acopera manarele de la portbagaj si rezervor benzina cadea la cea mai mica atingere. Baietii au lasat-o asa "ca sta si asa". Pana n-am bagat-o eu bine in clipsurile alea n-a fost ok :|

Oricum sper sa nu ai necazuri si sa fie meseriasi buni acolo.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Mar 09, 2009 10:52 pm

Stai ca mie-mi da cu virgula.

De ce un Intense livrat in data de 26.02.2009 are "bordul vechi" si nu "bordul nou" - prezent pe un Lancer 1.8 Intense livrat in Noiembrie 2008? (vezi aici)

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Mar 09, 2009 10:58 pm

Pai a lui e mai speciala...cu prelungirile vopsite.... destul de ciudat....

andreicepoi
EVO I

Mesaj de andreicepoi » Lun Mar 09, 2009 11:01 pm

QUOTE (andrei @ Mar 9 2009, 10:52 PM) Stai ca mie-mi da cu virgula.

De ce un Intense livrat in data de 26.02.2009 are "bordul vechi" si nu "bordul nou" - prezent pe un Lancer 1.8 Intense livrat in Noiembrie 2008? (vezi aici)

Exact asta mi-a dat si mie cu virgula ... nu pot decat sa ma duc cu gandul ca de fapt, masina asta a stat muuuuuuuuuuuuult in stoc.

Stiu topicul de care zici Andrei, chiar acolo am postat si eu inainte sa o ridic, exprimandu-mi speranta ca voi avea bordul nou ... si supriza ... nu a fost sa fie.

Noroc ca masinuta asta se incapatineaza sa ma uimeasca in fiecare zi si e simpatica rau de tot ca altfel ... chiar nu mai aveam nici o placere si ma vedeati pe la stiri in aceeasi postura ca tipul ala dintr-un post de aici de pe forum ce lasase masina intr-un sant langa dealer.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Mar 09, 2009 11:13 pm

Eu in locul tau le-as arata topicul respectiv si le-as cere respectuos niste explicatii...

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”