2008 Lancer 1.8 - 143CP Orient Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Lun Sep 15, 2008 4:08 pm

Oops asta nu am testat-o. Am pus doar in mers de pe Drive in Sport cu maneta si inapoi. Nu ma asteptam sa fie asa smooth, de fapt nu ma asteptam sa ma lase sa o dau inapoi pe Drive.
Te anunt cand o testez. In mod normal ar trebui sa si poti decupla modul Sport printr-o apasare de calapeta, nu?

Lancerlot
EVO I

Mesaj de Lancerlot » Lun Sep 15, 2008 4:47 pm

Sigur, poti decupla modul manual oricand prin apasare ceva mai lunga pe clapeta +. Ce spuneam e ca se decupleaza si de la sine daca masina e oprita (de ex. la semafor), ceea ce nu se intampla daca maneta e trecuta pe manual!

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Dum Sep 28, 2008 2:20 pm

Astazi teste in Mamaia - 0-100 km/h - 9 secunde pe modul Sport cu schimbare din clapete si plecare cu motorul turat.
Pe modul Drive 10.2 secunde. Schimbarile pe manual pe la 4-5 mii rpm, pe automat shimba pe la 6mii dar cu plecare lenta in viteza 1.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mar Noi 04, 2008 8:32 am

QUOTE (Lancerlot)Daca in mers trec pe modul sport prin actionarea unei clapete (fara a muta levierul din pozitia D ), se mentine in modul manual cat timp masina e in mers. La prima oprire (viteza 0) se reseteaza pe automat. Asa e si la tine?
Scuze de intarzierea raspunsului, abia acum cand mi s-a intamplat si mie chestia mi-am adus aminte de intrebarea ta. Deci da, modul Manual se reseteaza la prima oprire daca levierul este pe Drive.

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Mar Noi 11, 2008 9:29 am

S-a incheiat si primul drum mai lung. Bucuresti - Tg Mures si inapoi. Mers doar in limita legii, Consum Dus - 6.8 Consum Intors - 6.5
Sunt extrem multumit de CVT, dar am mai spus asta Daca vrei puterea o ai la clapete, daca vrei confortul il ai pe modul Drive. Au fost peste 100km in care nu am atins pedalele deloc. Doar tineam de volan. Unii ar spune ca e prea relaxant, ca risti sa nu ma fii concentrat pe sofat, dar realitatea e cu totul alta. Ajungi la destinatie si iti dai seama ca esti fresh. De exemplu am plecat din bucuresti la 4 dimineata, am ajuns pe la 10 in mures, apoi pana seara am mai urcat la volan de cateva ori, fara sa simt nevoia de a trage pe dreapta.

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Vin Noi 28, 2008 2:55 pm

vad ca la cauciucuri ne-ai aratat noul look, dar pe pagina personala ba... nice... cine a veit cu ideea sa vopsesti pe unghi...

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Vin Noi 28, 2008 3:36 pm

oops. Hai sa pun si aici

Cum adica pe unghi? oricum nu e vopsea, e folie neagra, se poate da oricand jos
Fişiere ataşate
Picture_176.jpg
Picture_176.jpg (57.72 KiB) Vizualizat de 2393 ori

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Vin Noi 28, 2008 3:44 pm

N-am intrebat pana acum... dar te-am prins pe tine online ... tu ( voi ) cu jante pe 16 ...ai (aveti) probleme cu zgomotul de rulaj ? sa stiu daca fac insonorizarea care a facut-o un coleg de-al nostru sau incep sa schimbe jante.. cauciucuri ? ....

Prime
EVO I

Mesaj de Prime » Vin Noi 28, 2008 4:03 pm

Dap, e la fel de deranjant si pe 16, tine oricum de cauciucuri. Cu Dunlop=urile de vara standard zgomotul e mare, sa vedem cu astea de iarna.

Vibe
EVO I

Mesaj de Vibe » Vin Noi 28, 2008 4:11 pm

Deci insonorizare scrie pe mine ( noi ).... dar nu as putea sa-i bat la cap pe cei de la service de la Mitsu sa faca ei PE BANII LOR ... aceasta operatiune? .... stiu ca n-au ei nici o vina ca nu ei au proiectat masina... dar tare mi-ar placea.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”