2008 Mitsubishi Lancer 1.8 M/T 143 CP Instyle Black Mica
dupa cum am postat pe topicul de consum, 9,2 pe bord, cu mici variatii, 9,1 sau 9,3. De mentionat, am pus consumul pe manual sa nu se mai reseteze singur.
La plin tot acolo ies. Traseu: Piata Muncii - Floreasca - Sofitel si retur, cu excursii si in cursul zilei pe trasee destul de aglomerate.
Multumesc de urari.
La plin tot acolo ies. Traseu: Piata Muncii - Floreasca - Sofitel si retur, cu excursii si in cursul zilei pe trasee destul de aglomerate.
Multumesc de urari.
Da,
Deci suntem mai multi... :-D . O sa fim si mai multi, ca sa concuram cu baietii cu diesele
Uite, eu am scris asta:
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.ph ... c&start=25
Am incercat sa merg la consum redus si am reusit, dar nu-mi place...
Deci suntem mai multi... :-D . O sa fim si mai multi, ca sa concuram cu baietii cu diesele
Uite, eu am scris asta:
http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.ph ... c&start=25
Am incercat sa merg la consum redus si am reusit, dar nu-mi place...
QUOTE (Lancerlot)Nu vreau sa te dezamagesc, dar consumul afisat pe manual este consumul global de la cumpararea masinii pana acum. Include si drumurile lungi pe care le-ai facut, deci este substantial mai mic decat cel urban.
Consumurile au fost resetate. De fapt am resetat tot la capitolul TRIP din MMC.
Consumurile au fost resetate. De fapt am resetat tot la capitolul TRIP din MMC.
QUOTE (DeBogdan)Deci suntem mai multi... :-D . O sa fim si mai multi, ca sa concuram cu baietii cu diesele
....
Nu cred ca poti numi asta "concurenta cu baietii cu diesele" ca eu scot consumul asta urban daca merg sportiv. Daca ma straduiesc pot sa scot si sub 7,5%. Dar cred ca as merge la fel si daca ar consuma 20%.
Nu vreau sa isc o discutie benzina vs. diesel
Sunt sigur ca fiecare e fericit cu alegerea pe care a facut-o. Felicitari pentru consum
....
Nu cred ca poti numi asta "concurenta cu baietii cu diesele" ca eu scot consumul asta urban daca merg sportiv. Daca ma straduiesc pot sa scot si sub 7,5%. Dar cred ca as merge la fel si daca ar consuma 20%.
Nu vreau sa isc o discutie benzina vs. diesel
Sunt sigur ca fiecare e fericit cu alegerea pe care a facut-o. Felicitari pentru consum
QUOTE (2dor)Felicitari pentru masinuta Apple si bine ai venit de pe forumul BMW. Sa te tina mii de km fara incidente!
Multam, multam...
revenind la jurnal, am ingramadit trusa medicala si diverse chestii care e bine sa le ai in portbagaj (gen spray pana, racleta, de sters parbrizul) sub placajul din portbagaj pe langa roata de rezerva...
In rest nu gasesc alt loc de depozitare. Stie care va unde as putea pune stingator si trusa medicala, in alta parte decat in locul mentionat?
PS: Imi place foarte mult joja de pe capacul vasului de lichid de parbriz... Nu ma trezesc doar la semnalul din bord ca raman fara...
Multam, multam...
revenind la jurnal, am ingramadit trusa medicala si diverse chestii care e bine sa le ai in portbagaj (gen spray pana, racleta, de sters parbrizul) sub placajul din portbagaj pe langa roata de rezerva...
In rest nu gasesc alt loc de depozitare. Stie care va unde as putea pune stingator si trusa medicala, in alta parte decat in locul mentionat?
PS: Imi place foarte mult joja de pe capacul vasului de lichid de parbriz... Nu ma trezesc doar la semnalul din bord ca raman fara...