2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
- Corliceanu
- EVO I
- Corliceanu
- EVO I
Azi matza a primit discuri noi de frana pe fata + placute EBC green stuff + etrieri vopsiti.
E foarte curios cum de nu se gasesc pe nicaieri discuri de frana pentru lancer 2008. Cele aduse de zimbet din rusia sunt zimermann. Mi-am notat niste coduri de pe ele sa vad daca se gasesc pe undeva.
Ce e foarte ciudat e ca placutele textar puse la 23000km erau aproape duse. Mai aveau mai putin de 1mm. Si nu am apucat sa fac 20000km cu ele. Initial am zis ca cele stock nu erau bune si ca se tocesc repede. Acum ma gandesc ca poate erau si discurile de vina. O sa vad cum se comporta astea noi.
Am montat si telescoapele la capota si am scos tija aia. Capota sta ridicata si cu un singur telescop, iar cu doua aproape iti zboara din mana. Dar e mult mai bine decat cu prajina aia.
E foarte curios cum de nu se gasesc pe nicaieri discuri de frana pentru lancer 2008. Cele aduse de zimbet din rusia sunt zimermann. Mi-am notat niste coduri de pe ele sa vad daca se gasesc pe undeva.
Ce e foarte ciudat e ca placutele textar puse la 23000km erau aproape duse. Mai aveau mai putin de 1mm. Si nu am apucat sa fac 20000km cu ele. Initial am zis ca cele stock nu erau bune si ca se tocesc repede. Acum ma gandesc ca poate erau si discurile de vina. O sa vad cum se comporta astea noi.
Am montat si telescoapele la capota si am scos tija aia. Capota sta ridicata si cu un singur telescop, iar cu doua aproape iti zboara din mana. Dar e mult mai bine decat cu prajina aia.
Partea de jos e simplu de montat: un surub se prinde acolo la aripa si celalalt intr-o gaura care e un pic mai jos. In partea de sus se prinde intr-un surub care e la balamaua capotei si un nit pop (tija argintie e un nit - care se prinde cu un cleste special - vezi poza). Pentru nit trebuie sa dai o gaura in capota. Daca nu ai cum sa faci rost de un astfel de claste prinde tu restul suruburilor si apoi mergi undeva la un service si o sa iti prinda ei niturile. Nu cred ca iti ia cineva mai mult de 5 lei pentru asta. Telescopul trebuie sa il scoti pana prinzi placutele; apoi il pui la loc si gata.