Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp
- Master4Mariners
- EVO I
Colegul Flipper @ o sa ajung probabil in Bucuresti saptamana viitoare la Ambasada Italiei. Vedem acuma cat timp pierd pe acolo si ne putem vedea. Evacuarea a fost sudata de un surub pana vin sa o inlocuiesc, le-am scris baietilor de la Top Gear pe topicul dedicat dar nu mi-au raspuns inca. Daca vin la Buc si este timp ne putem vedea, depinde acuma si unde vei fi tu, eu nu cunosc f bine Bucurestiul, merg dupa GPS.
si eu am schimbat bara cu una de rallyart. de imbinat se imbina pefect,eu cel putin nu am sesizat nimic in neregula. cat priveste vopseaua e doar problema celui care vopseste. a mea are 1 an si ceva si e in continuare ok,nu s-a cojit vopseaua. p.s subscriu la cea scris si flipper, e musai sa schimbi si eleronul acum!
- Master4Mariners
- EVO I
Ma bucur sa aud ca se imbina perfect, stiu ce sa spun la service luni cand merg. Poate nu am avut abordarea corecta! Cat despre eleron..imi pace sa fie asa mai sub acoperire, sa nu arate chiar rally.Acuma ma preocupa evacuarea , sa vedem ce imi spun baietii de la Top Gear , apoi mai vedem. Sunt in plan mai multe , inclusiv o nunta. As vrea sa imprumut ideea unui coleg de-al nostru si sa implic cat mai multe mitse, insa nu stiu cat de mult imi va iesi.
- Master4Mariners
- EVO I
Nu stiu cum se imbina la voi bara de Rallyart, insa la mine ramane ceva distanta intre bara si armatura din spatele ei. Lufturile sunt ok , portbagajul se inchide perfect, insa exista o mica distanta intre bara si armatura un pic mai mare decat inainte, nu s-a putut remedia pt ca am incercat la service. O sa revin cu poze poate cineva are o idee.
- Master4Mariners
- EVO I
Poate e vreo diferenta la model sau cine mai stie , la mine portbagajul se inchide perfect , garniturile de cauciuc ale portbagajului cad perfect pe suportul de plastic care sta pe armatura. Din cate stiu la mine a comandat si suportul de sub bara sau armatura de Rallyart. De aici poate o fi diferenta. Nu este foarte mare , dar se vede.
Acel suport de sub bara pe care spui ca l-ai schimbat e defapt o traversa metalica cu rol de protectie la loviturile din spate si cel mai probabil a fsot si aceasta indoita. Intai e bara, apoi acea armatura sau traversa metalica(are fixarea in 2 puncte fix pe capetele lonjeroanelor) si apoi portbagajul. Eu la ambele lovituri din spate am avut doar bara crapata nici macar armatura nu mi s-a indoit.
Orice tabla care e indreapta is chituita nu mai iese ca noua.
Orice tabla care e indreapta is chituita nu mai iese ca noua.
- Master4Mariners
- EVO I
- iceblitz80
- EVO I