2008 Mitsubishi Lancer Clasic Amethyst Black
- marius_EVO
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
Hehe pexule, fain fain
Ia zi acum impresii.. gumele sunt 205/45 nu? Atinge pe undeva, ies in afara masinii? Din poze n-as zice ca sunt probleme Cu tractiunea cum e? S-a molesit masina sau tot trage bine?
Hai hai ca saptamana viitoare sosesc gumele si la mine
N-am ales model naspa de jante insa vad ca am cam ramas in urma... prelungire spoiler fata ai (eu nu), eleron ai (eu nu), stopuri clare ai (eu nu), arcuri sport ai (eu nu). pffff, cat e de recuperat
P.S. Unde ti-a disparut bre numarul fata?
Ia zi acum impresii.. gumele sunt 205/45 nu? Atinge pe undeva, ies in afara masinii? Din poze n-as zice ca sunt probleme Cu tractiunea cum e? S-a molesit masina sau tot trage bine?
Hai hai ca saptamana viitoare sosesc gumele si la mine
N-am ales model naspa de jante insa vad ca am cam ramas in urma... prelungire spoiler fata ai (eu nu), eleron ai (eu nu), stopuri clare ai (eu nu), arcuri sport ai (eu nu). pffff, cat e de recuperat
P.S. Unde ti-a disparut bre numarul fata?
- fastcarjunkie
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
@gabitzu: dap gumele sunt 205/45/17 Pirelli Pzero Nero ( super gume ) si nu imi atinge nici pe fata nici pe spate , e totul perfect ...bine bine...ce`i drept la viraj maxim e milimetrica treaba la aripa dar nah
acum se aseaza PERFECT la drum , am reusit sa elimin de tot balansul de care tot ma plangeam
O ADOR
acum se aseaza PERFECT la drum , am reusit sa elimin de tot balansul de care tot ma plangeam
O ADOR