2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite
- marius_EVO
- EVO I
astazi mi-am schimbat rotile, am pus rotiel de iarna...s-au potrivit ..a fost ok, cauciucurile sunt ok..dunlop wintersport 3d din 2007 si duc o iarna lejer( la cat de "mult" merg eu tin si 2 )
o sa pun si o poza asa sa fie
am o intrebare: Eu am folosit aceleasi prezoane, piulite tot tot..ce aveam si inainte la cele de aliaj...am observat ca piulita nu atinge nimic...e libera...banueiscca nu e bine...tre sa iau alte piulite?...alte prezoane?
o sa pun si o poza asa sa fie
am o intrebare: Eu am folosit aceleasi prezoane, piulite tot tot..ce aveam si inainte la cele de aliaj...am observat ca piulita nu atinge nimic...e libera...banueiscca nu e bine...tre sa iau alte piulite?...alte prezoane?
- shadow2blade
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
QUOTE (marius_EVO @ Dec 1 2010, 02:58 PM) pana la urma nici nu voiam sa imi mai iau, dar am gasit jante de tabla 16" la 100 e si 4 gume de iarna dunlop 205/60/16 cu profil 5 mm cu DOT 2007...ok pt o iarna...am discutat cu el si le primesc la 750 ron montate si echilibrate...doar sa le pun pe masina...eu zic ca e foarte ok
Intradevar, eu am luat piulite pentru jante de tabla de Dacia cu hexagonul de 19, insa m-a interesat ca pasul filetului (care nu stiu de cat este) sa se potriveasca cu pasul filetului de pe prezoane. La inceput am mers cu piulitele de la jantele de aliaj si, cu toate ca au fixat janta pe butuc si era ok, piulitele fiind conice veneau in contact cu janta pe o suprafata mica (doar in varful conului) si nu am avut prea mare incredere in aceasta solutie. Prin urmare...am facut un drum in Targul Vitan si am luat 20 piulite de productie autohtona.