Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Mar Ian 08, 2013 6:56 pm

Si eu iti recomand sa o faci pe casco cu regres pe RCAul vinovatului. Astia care isi fac rca la carpatica sau euroins le doresc sa fie loviti de altii cu RCA la aceleasi firme de asigurare.

Ce daune ai la masina? Banuiesc ca bara spate s-a crapat pe mijloc sub numar. Poate ii pui o bara de rally art...

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Ian 11, 2013 5:30 pm

Masina se face pe Casco meu , luni o las la reparat . Exact bara din spate crapata si numarul , cat si armatura din spatele barei , nu se mai inchide portbagajul . Sper sa imi nimereasca culoarea , asta e marea problema . ca pe fibra mereu le iese alta nuanta . Postez poze imediat ce o am gata ! Si eu sunt curios !

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Ian 11, 2013 7:52 pm

O sa iasa ok, e noua masina si nu a apucat sa imbatraneasca vopseaua, sa apara diferente de nuante.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Ian 11, 2013 8:12 pm

Asa sa fie cum spui tu . Eleronul a cam iesit putin diferit la nuanta , de asta spuneam ca vreau sa vad cum iese. Intr-o saptamana de luni ar cam trebui sa fie gata .

Alex44
EVO I

Mesaj de Alex44 » Vin Ian 11, 2013 8:42 pm

A iesit altfel ca sunt ei incompetenti sau nu-si dau interesul, nu de altceva. Mie mi-a vopsit mai multe elemente un vopsitor betziv care la sfarsit deabia se mai tinea pe picioare si a uitat sa vopseasca un retus pe un alt element, a dat cu lac pana m-am plictisit eu si mi-am dat seama ca nu mai percuteaza, dupa ce s-a uscat se lipise usa de prag, dar ca nuanta a iesit perfect, nu se vede diferenta. Dar pana sa se imbete a luat codul de culoare si o mostra, si a dat comanda la laborator, unde au facut nuanta perfect.

Iti recomand sa dai des pe la ei, mai cu o atentie, mai cu gura mare, asa alternativ. Fii bipolar, ii iei cu frumuselu apoi le zici ca le faci guler bara daca nu iese bine. Apoi ii cinstesti nitel apoi le zici ca ii ia mama lui proces verbal daca nu fac treaba ca la carte, ii bati, faci scandal si revii pe garantie pana ti-o vopsesc pe toata daca nu sunt in stare sa faca treaba buna. Apoi le dai o bere sau o pizza.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Vin Ian 11, 2013 10:10 pm

Interesanta abordarea ! Daca nu iese din prima ii pun sa o vopseasca pana iese identica. Stai linistit ca eu sunt genul care nu stie de gluma , mai ales cand vine vorba de masina . Eu astept sa vad daca imi merge treaba . Apropos , dupa reparatie ma vor chema din nou la leasing sa faca poze?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Sâm Ian 12, 2013 7:36 pm

Cam nasoldaca nuse mai inchide portbagajul. POti sa urci cateva poze cu masina avariata?
Sa fi atent ca la iricad cam iese cu aspect de coaja de portocala lacul. Pui bara de ralli art?

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Sâm Ian 12, 2013 7:39 pm

Da , pun de Rallyart , sunt atent insa cunosc baietii de acolo . Daca nu iese o mai fac o data , nu e problema . Iar de portbagaj , e deplasata putin armatura care sustine incuietoarea jos , dar am inteles ca se poate face fara probleme . Sa vedem acuma ce si cum ca luni o duc .

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Dum Ian 13, 2013 7:20 am

Si evacuare unde intentionezi sa o faci?

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Dum Ian 13, 2013 1:11 pm

Evacuare inca nu m-am hotarat , daca iti amintesti te intrebasem pe tine daca esti multumit . Eu plec iar pe un tank petrolier in februarie , si ma intorc in iunie , atunci cred ca fac evacuarea . Pana atunci ma documentez . Iau in calcul si varianta ta sa o fac la Top Gear . Orice informatie imi este de folos , evident . Am invatat multe lucruri pe care nu le stiam pe forum . Despre Mitsu si nu numai .

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”