2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Joi Mar 05, 2009 9:37 pm

este atermic si nu mai stiu cum, cred ca de aceea.

oricum 2000 de euro un parbriz...... la 2200 imi iau volan de evo X si ma bucur de el

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Mar 05, 2009 9:50 pm

Parbrizul original nu era atermic si ma indoiesc ca asta ar fi. Dar cine stie .. poate au gresit baietii Maine cand ma duc sa iau masina am cateva intrebari pentru ei, la care stiu ca raspunsul va fi "- pai daca asa vin piesele cu pretul asta ..."

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Joi Mar 05, 2009 9:52 pm

diferenta intre un atermic si unu normal este de maxim 2 3 mil. stiu foarte bine de la renault ca am unu acasa. si aia se plang ca sunt scumpe. ar trebui sa le facem o invitatie sa vada cum sta treaba la noi

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Joi Mar 05, 2009 10:11 pm

Preturi de S classe ce vorbesti tu .
Au ieftinit prima varianta undeva la 13-14 mii de euro , dar daca schimbi ceva piese de pe ea face mai mult ca una noua .
Astia ori trag pe casele de asigurari , ori ne iau de prosti .

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Joi Mar 05, 2009 10:15 pm

eu ma gandesc ca o mica strategie au gandit oamenii. domne ia trimiteti voi toti pagubitii la noi...noi triplam preturile. facem burta mare si lumea se sperie ca sunt scumpe si isi fac casco in continuare. altfel........nu inteleg.

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Mar 05, 2009 10:27 pm

Foarte ciudat, am schimbat si eu parbrizul cu aprox 20 mil bucata, aceeasi masina.

diablo_666
EVO I

Mesaj de diablo_666 » Joi Mar 05, 2009 10:28 pm

Doamne-fereste, astia n-au toti boii acasa... cum e posibil asa ceva, chiar nu ii poate opri nicio lege din tara asta sa practice asemenea preturi?!? Cred ca adaosul e cel putin 500%, daca nu mai mult... Este absolut incredibil si jenant de nesimtit de mult. Astia au randament mai mare decat imobiliarele (in zilele bune). Devik, tu ai intrebat la CASCO, sigur nu ti-o dau dauna totala? La preturile astea cred ca o sa coste mai mult ca una noua...

Nu ca ar trebui sa le plang de mila firmelor de asigurari, dar ii inteleg si pe ei ca se plang ca n-au profit de ani buni... de-asta n-au... ca sunt altii nesimtiti, si nu mi-e rusine s-o spun cu toate ca de felul meu nu imi place sa ma lansez in balacareli la adresa altora. Cum dracu' se poate explica faptul ca suma pieselor unei masini este de 10 ori mai mare decat pretul initial al masinii (fara manopera)!?! Incredibil...

Fratilor, mai de la vest, daca va duceti masinile la service prin alte tari, spuneti-ne si noua, la fel de mult costa piesele? Mie nu-mi vine sa cred... e jaf la drumul mare.

bunyqu
EVO I

Mesaj de bunyqu » Joi Mar 05, 2009 10:29 pm

spune-ne si noua.....firma.....mai multe detalii. era original? era de producator?

sobolanu'
EVO I

Mesaj de sobolanu' » Joi Mar 05, 2009 11:26 pm

La banii astia sigur era Swarovski !

Devik aka Alex
EVO I

Mesaj de Devik aka Alex » Vin Mar 06, 2009 12:46 am

Nu era swarovski, dar importatorul sigur este Cellini S.A.
Cutia in care a venit parbrizu' era facuta din litera F de la fragil, de inalta securitate ( atat de inalta incat depasea norul ), fiecare cm patrat era acompaniat de catre un securist de la Casa Alba ( + caine, rasa ciobanesc german care stie engleza).

Parbriz anticaca pasare, antipraf, antipietricica, atermic, antinuclear, cu rezistenta la explozie de mare + medie intensitate, antipieton neatent, antimurdarie de la masina din fata, antipicatura de ploaie, anticocalar razbunator ( +bata ).

Daca doriti mai avem si variata scumpa la 4800 de euro care include pe langa toate cele de mai sus urmatoarele : rezistenta la exploziile de mica intensitate la mai putin de 5 metri si poate sa raspunda la farul de ceata aprins degeaba cu mesaj text (inversat bineinteles) de atentionare.

Eu zic ca e un targ bun, la ce poate sa faca acest parbriz , e chiar un chilipir.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”