Lancer X Invite 1.5 MIVEC 109HP MT Negresa
Cu parere de rau va anunt ca oficial Lancerul meu a decedat. Pe data de 31.01.2012 la ora 09.00 am am fost implicat intr-un accident de circulatie pe bulevardul George Cosbuc la intersectia cu str. Gh. Doja (la Moldova cum se mai spune) in GL din care a rezultat dauna totala a masinii mele. Impactul a avut loc cu un Hyundai i30 care nu mi-a acordat prioritate, eu circuland pe banda 2 si avand verde la semafor. Acesta a patruns pe sensul meu de mers de pe aleea aferenta blocului M3, cei din GL probabil cunosc locul. Ma deplasam spre Tribunal, in dreptul semaforului aveam 65km/h, am franat, fiind gheata am alunecat si am lovit Hyundai-ul in lateral, roata stanga fata si portiera sofer. S-au declansat cele 3 airbaguri frontale (sofer, pasager, genunchi). Din nefericire cel pe care l-am lovit era un amic. Din fericire nimeni nu a patit nimic.
Dupa ce se vor realiza procedurile cu firma de asigurari si leasing, voi evalua si epava. Dauna totala a reiesit datorita faptului ca s-a spart si cutia de viteze, pe langa daunele ce reies din pozele pe care le voi atasa.
Am fost multumit de modul in care s-a comportat masina, nu am resimtit niciun efect secundar, doar dureri la brate deoarece inainte de impact m-am fixat cu palmele pe volan, fapt ce a dus si la indoirea acestuia.
Pe aceasta cale rog un moderator sa inchida topicul de vanzare a acestei masini.
Dupa ce se vor realiza procedurile cu firma de asigurari si leasing, voi evalua si epava. Dauna totala a reiesit datorita faptului ca s-a spart si cutia de viteze, pe langa daunele ce reies din pozele pe care le voi atasa.
Am fost multumit de modul in care s-a comportat masina, nu am resimtit niciun efect secundar, doar dureri la brate deoarece inainte de impact m-am fixat cu palmele pe volan, fapt ce a dus si la indoirea acestuia.
Pe aceasta cale rog un moderator sa inchida topicul de vanzare a acestei masini.
- Fişiere ataşate
-
- 31012012118.jpg (1.56 MiB) Vizualizat de 2753 ori
-
- 31012012117.jpg (1.78 MiB) Vizualizat de 2758 ori
-
- 31012012116.jpg (1.76 MiB) Vizualizat de 2755 ori
Hyundai-ul a sfarsit cu roata rupta stanga fata rupta, aripa, capota, prag, usa sofer indoite, far spart, airbag scaun sofer si cortina sarite, scaun sofer rupt din suruburi. Din ce am mai vb cu baiatul si sasiul e deplasat.
Cei de la Mitsu GL au zis ca este fisurata in doua locuri carcasa de la cutia de viteze si nu se poate schimba separat pentru ca are o parte capsata. Plus ca cica bordul cu airbaguri ajunge pe la 15.000 lei. Plafonul de reparatie pana la dauna totala este de 41.000 lei la mine. Dupa ce se face constatarea finala voi afla exact.
Cei de la Mitsu GL au zis ca este fisurata in doua locuri carcasa de la cutia de viteze si nu se poate schimba separat pentru ca are o parte capsata. Plus ca cica bordul cu airbaguri ajunge pe la 15.000 lei. Plafonul de reparatie pana la dauna totala este de 41.000 lei la mine. Dupa ce se face constatarea finala voi afla exact.