Mitsubishi Lancer Intense 1.8 143 Cp

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Mar 05, 2012 7:49 am

Sa o stapanesti cu placere si fara incidente.
Cred ca daca optai pt un eleron cu picioare(modelul mai scund sau modelul mai inalt) o facea mult mai aspectuasa.
Culoare Thunder Blue(bleomarin) nustiu daca mai este cred ca te referi la acel albastru aprins pe care de altfel l-am vrut si eu dar atunci abia se introdusese pe lancerul normal si nu stiam.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Mar 05, 2012 8:33 am

Da , este acel albastru aprins care atrage atentia . Arata bestial pe Lancer culoarea asta . In Galati la mine chiar nu am vazut nuanta asta pe sedan . Am zis Thunder Blue pt ca asa mi-au zis cei de la reprezentanta ca se numeste . O vazusem in Showroom pe Sportback si mi-a placut la nebunie . Ce nu am eu este bara de fata de la Sportback care mie mi se pare frumoasa . Merci de urari si multi km fara probleme si tie .

QUOTE (andrei @ Mar 4 2012, 11:37 PM) Bun venit!

Sa fie intr-un ceas bun achizitia si sa ne tii la curent cu poze si impresii la cald dupa ce vine masina!

Bon Voyage!

Merci de urari ! Fii sigur ca o sa postez multe poze cu ea cand va sosi . As vrea sa dau timpul inainte daca s-ar putea ! 4 luni trec greu cand stii ce te asteapta la final . Poate o sa ai si posibilitatea sa o vezi , eu de cate ori vin din voiaj trec si pe la Mitropolie in Iasi deci... daca nu ai ce face si vrei sa iesi la un Cico... Sa auzim de bine !

sabin.b
EVO I

Mesaj de sabin.b » Lun Mar 05, 2012 12:02 pm

Fiiind varianta Intense, vei avea pe fata niste colti care ii schimba mult aspectul...in bine, evident. Asadar, nu te necaji ca nu ai fata de la Sportback, deoarece la Intense e foarte reusita fata si la sedan.
Si, apropo, daca tot ti-au spus gresit cei de la reprezentanta culoarea, vezi ca au gresit putin si la capitolul cai putere. Astfel, vei avea 140 cp, iar nu 143 cp. Pe varianta euro 5 au venit cu 140 cp, spre deosebire de varianta euro 4 care avea 143 cp.
Oricum, astea-s doar detalii. Important este sa fii tu multumit de ea si sa ai cat mai putine evenimente neplacute (nici unul, daca se poate ). Iti urez ca asteptarea sa fie cat mai scurta.

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Mar 05, 2012 12:33 pm

Multumesc de detalii , ma bucura ca masina va arata intr-un fel , tot raul spre bine . Nu aveau in Showroom nici o echipare Intense , poate la Galati lumea e mai saraca , nici pe strada nu am vazut nici unul . Sunt cateva Lancer , insa Inform sau Invite . Inca nu stiu cum arata fata la un Lancer Intense . Sunt buni si cei 140 de CP , eu unul ma multumesc si cu atat! Cat despre asteptare...va fi foarte grea stiind ca tu esti pe un tank petrolier iar frumoasa te asteapta in showroom gata sa fie alergata !

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Mar 05, 2012 12:42 pm

Trebuie sa fac mica rectificare , culoare e Lightning blue , si nu Thunder blue . Cand am scris pe forum , fiind fara masina ma batea Bachus pe umar si am scufundat nuantele . Cred ca fulgera la mine in sufragerie ! Si nici nu e vreun sedan culoarea asta la mine in sat in Galati . Asa ca sunt foarte mandru de pe acum , mai ales ca e varianta Intense si upgrade la interior cu piele neagra . E bine sa te simti unic in masina ta , mai ales cand te vezi inconjurat de manelisti in cutii conserva de la nemti ! Din cate am auzit eu , sistelul audio Rockford Fosgate de pe Lancer arunca Cd-urile cu manele afara , primeste doar club si hip-hop !

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Lun Mar 05, 2012 1:05 pm

QUOTE (Flipper @ Mar 5 2012, 07:49 AM) Sa o stapanesti cu placere si fara incidente.
Cred ca daca optai pt un eleron cu picioare(modelul mai scund sau modelul mai inalt) o facea mult mai aspectuasa.
Culoare Thunder Blue(bleomarin) nustiu daca mai este cred ca te referi la acel albastru aprins pe care de altfel l-am vrut si eu dar atunci abia se introdusese pe lancerul normal si nu stiam.

Ai dreptate , culoarea nu e Thunder blue , este Lightning blue si e cea la cere te refereai . Pe Lancer merita , va arata superb . De asta am si comandat nuanta asta , pt ca pe stock erau culori care nu scoteau asa de mult in evidenta masina .

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Mar 08, 2012 8:47 am

Uite-asa am ajuns eu sa fiu posesor de Mitsubishi si sa incep sa o personalizez ca sa mi se potriveasca cat mai bine . Am inceput deja modest cu eleron , spoiler pentru bara spate si suport de numar ca la Evo . De fapt , daca ma uit la poza sunt un norocos ca mai sunt in viata ca sa am ce conduce !

[attachment=15952:IMG_0006__6_.jpg]
Fişiere ataşate
IMG_0006__6_.jpg
IMG_0006__6_.jpg (2.48 MiB) Vizualizat de 2432 ori

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Mar 08, 2012 11:53 am

Unde e situat blocul?

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Joi Mar 08, 2012 1:39 pm

Bloc Vega, str. Tecuci.
Asa zic eu, din poza.
Ma rog, ele mai sunt cunoscute sub denumirea de T1, T2, T3 (Tronson 1, 2, 3)

Master4Mariners
EVO I

Mesaj de Master4Mariners » Joi Mar 08, 2012 2:24 pm

Da asa este , sunt Blocurile Vega de pe Strada Tecuci , la parcul de la Unicom , in apropiere de R.A.R. Nu parcati in fata blocurilor ! Elemente din bloc in descompunere ! Ca sa nu mai vorbim ca ar trebui sa fie cartier rezidential zic ei!

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”