2008 Mitsubishi Lancer 1.8 143cp , Cvt Dune Beige
- danielclaudiu
- EVO I
va multumesc pt urari! am rezolvat problema tobei care era ruginita,pe cea finala am vopsit o( cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte) in negru,iar pe cea intermediara in culoarea zincului,dupa o curatare si o lustruire ,in prealabil , deoarece nu se considera defect de fabrica din partea celor de la mitsubishi,ca urmare nu se putea inlocui in garantie! in viitorul apropiat,poate chiar saptamana viitoare va primi un facelift in stil ralliart(fara inlocuirea barii,doar vopsirea partii centrale a barii ,fata, in culoare negru mat) si voi reveni cu poze; pana atunci drumuri bune!
- marius_EVO
- EVO I
- danielclaudiu
- EVO I
sunt bucuros sa atasez cateva poze cu noul facelift de tip ralliart al lancerului meu ! am facut si presuri la comanda ,pentru ca am setul original di cauciuc (sunt ok,dar cred ca arata mai bine cu presuri din velut) . astept parerile voastre . va multumesc!
- Fişiere ataşate
-
- DSCF1894.JPG (1.03 MiB) Vizualizat de 3104 ori
-
- DSCF1895.JPG (963.31 KiB) Vizualizat de 3139 ori
-
- DSCF1896.JPG (979.21 KiB) Vizualizat de 3143 ori
- shadow2blade
- EVO I
- danielclaudiu
- EVO I
- danielclaudiu
- EVO I
salut ! pentru jante am folosit vopsea pe baza de apa si lac marca glasurit (made in germany) . le am vopsit in cuptor ,dupa care au primit o uscare la 60 de grade timp de aproape 1 ora! tin sa precizez ca trebuie slefuite ,inainte de vopsire ,cu smirghel de duritate redusa P500 fara apa.mie mi a luat aproape 7 ore sa le slefuiesc pe toate si nu aveau nici macar o zagrietura.sa fi atent unde le duci sa le vopeseti(mai bine intr o vopsitorie mai de renume) ca altfel s ar putea sa ai probleme pe viitor(se poate exfolia vopseaua )tin sa precizez ca in urma cu 7 ani am vopsit jantele de pe ex masina mea,iar acum 1 luna si jumatate cand am vandut o aratau la fel de bine si nu s a intamplat nimic cu vopseaua (ce i drept ca nu am luat nici o bordura). sper ca ti am fost de folos !
- danielclaudiu
- EVO I