2010 Lancer Sport Sedan 1.6 117 Cp Oriental Red

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Oct 18, 2010 12:26 pm

Asteptam cu interes pozele.
Felicitari pentru alegere!

Fshhh
EVO I

Mesaj de Fshhh » Lun Oct 18, 2010 12:31 pm

QUOTE (cojack @ Oct 18 2010, 12:01 PM) fshhh sper sa ne vedem prin bz:)) ca ne cunoastem cat de cat:P

Banuiam eu ca tu esti, dar n-am vrut sa te desconspir

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Lun Oct 18, 2010 1:14 pm

multumesc!
optional poti sa pui pe ea ce vrea muschiul tau dc te intelegi cu vanzatorul ....nu e stock ...da adevarat nu apare pe lista de optionale;).....eu am fost la dealar si am zis pot sa pun aia ...el a zis ca da ca costa nustu cat eu am zis ok ...am zis vreau si deaia si deaia si deaia ...si el a zis asta se poate asta nu ( la unele chestii iti trebe alt computer de bord) deaia nu merg toate ....chiar si piese de rallyart poti sa pui pe ea;)

poze sper sa postez diseara ...am doar vreo 3 din fata facute ...ca de in week end la bz a plouat si nu prea am avut cum sa feresc aparatul ca sa nu se strice ....din spate poze si interior vineri seara;)

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Lun Oct 18, 2010 1:35 pm

Poate pui si niste poze i ncare sa se vada jentile sa vedem cum sunt astea noi. Chiar ce e modificat pe masina fata de lancerul 1.5 euro 4 invite, inafara de jenti, stopuri si ceasuriel de bord ca asta stiu deja?

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Lun Oct 18, 2010 3:31 pm

nu am idee ce sa zic ca s`a schimbat ....dar am o intrebare .... ptr cei ce au proiectoare ...cum pana mea merg ele ?....ca dc dau de pe consola in bord apare ca aprins dar nu ....dc dau si ceata pe spate merge ...pe fata e "problema"

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Lun Oct 18, 2010 3:41 pm

poze poze sa vaza si ochiu nostru ...s-o stapanesti sanatos...sunt curios cum trage motorul asta

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Oct 18, 2010 3:47 pm

Sa moara capra vecinului daca inteleg ce vrei sa zici. Ca idee, arunca o privire la regulament si incearca sa scrii fara prescurtari (gen: ptr, dc, etc), iar propozitiile sa le incepi cu litera mare si separate de un singur punct.

Legat de intrebarea ta, nu inteleg: tu ai proiectoare pe fata si nu iti merg? Nu ai si vrei sa iti pui? Poate te ajuta si informatiile din acest topic.

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Lun Oct 18, 2010 4:16 pm

1)Scuze pentru prescurtari .
2)Sincer nu am citit regulamentul:D.
3) Da am proiectoare .Ele apar aprinse in bord daca le activez, dar in realitate ele sunt stinse. Nu stiu care e schema,or fi dealea de se aprind numa la curbe?

razvan2354
EVO I

Mesaj de razvan2354 » Lun Oct 18, 2010 4:21 pm

Probabil vrei sa spui ca nu poti aprinde doar proiectoarele fata, si ca se aprind doar impreuna cu cele spate, desi ai o pozitie la intrerupator care teoretic le-ar aprinde doar pe cele fata?

cojack
EVO I

Mesaj de cojack » Lun Oct 18, 2010 4:31 pm

Nu asta e problema nu le pot aprinde pe cele din fata indiferent de ce`mi indica in bord,cert e ca cel de pe spate adica cel de ceata merge.Uite situatia reala. Aprind farurile dau si proiectoare,cobor din masina sa ma uit la ele si sunt stinse. Ma duc sa mai dau o pozitie adica sa aprind si ala din spate si cobor iar ala din spate merge cele din fata tot stinse raman (in bord ele apar in ambele situatii ca si aprinse)

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”