2010 Mitsubishi Lancer Sportback 1.5 109 Cp - Cool Silver
UMM...
Vad ca se cam iau admini de mine
Problema e ca, sincer, pana acum nu am simtit nevoia sa postez pe nici in forum. Sunt la inceput cu forumismul asa ca mai intelegeti-ma si voi.
O sa incerc sa ma conformez.
Oricum un PM era de ajuns si intelegeam unde am gresit. Nu trebuia sa scrii asa mare si in plus de asta citesc zilnic forumul deci cu siguranta vedeam pm-ul.
Multumesc
Vad ca se cam iau admini de mine
Problema e ca, sincer, pana acum nu am simtit nevoia sa postez pe nici in forum. Sunt la inceput cu forumismul asa ca mai intelegeti-ma si voi.
O sa incerc sa ma conformez.
Oricum un PM era de ajuns si intelegeam unde am gresit. Nu trebuia sa scrii asa mare si in plus de asta citesc zilnic forumul deci cu siguranta vedeam pm-ul.
Multumesc
Lumea te intelege ca altfel aveai si un warn. Ideea e ca o greseala des repetata pe forum, este un regulament, este si un topic pe subiectul acesta si chiat ieri ti-am editat si eu un post pe acelasi motiv tot in topicul acesta. Deci era repetata deja.
Ma rog, sa revenim on topic insa alta data sa nu mai sarim in aer ca noi nu gresim niciodata...
Ma rog, sa revenim on topic insa alta data sa nu mai sarim in aer ca noi nu gresim niciodata...