2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
- marius_EVO
- EVO I
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
QUOTE (Malakai @ Jun 3 2010, 12:37 PM) voi reveni cu poze cu ea curata.
Si mai pe lumina
Sa ai parte de ea! Multa bafta in trafic si kilometri fara numar fara numar .....(Ca daca sunt cu numar cu numar astia sunt in stare in criza asta sa ne impoziteze si la nr de km parcursi ) si mai ales fara incidente
Si mai pe lumina
Sa ai parte de ea! Multa bafta in trafic si kilometri fara numar fara numar .....(Ca daca sunt cu numar cu numar astia sunt in stare in criza asta sa ne impoziteze si la nr de km parcursi ) si mai ales fara incidente
Nu ma certati cu unghiul din care am facut poza, ma grabeam spre munca iar o tanti imi prafuia masina cu o matura deci n-am avut timp de zabovit...
Primele modificari in viitorul apropiat, eleron si geamuri fumurii, cand vin finantele.
Salutari si lui Spiderman, l-am vazut parcat undeva in apropierea Soselei de Centura.
Aveti sfaturi de alte modificari ? Va ascult.
- Fişiere ataşate
-
- DSC02594.JPG (2.24 MiB) Vizualizat de 2381 ori
-
- DSC02612.JPG (2.25 MiB) Vizualizat de 2341 ori
- metal_militia
- EVO I
QUOTE veti sfaturi de alte modificari ? Va ascult.
In primul rand folie pe geamuri si luneta (dark black - arata super bine, contrastand caroseria),
eleron d'asta (daca-s bani si de lampi ar fi si mai bine, arata belea in caroseria alba), suspensie mai joasa...
apoi trecand la stage 2 - jante+anvelope "18, praguri, etc..
In primul rand folie pe geamuri si luneta (dark black - arata super bine, contrastand caroseria),
eleron d'asta (daca-s bani si de lampi ar fi si mai bine, arata belea in caroseria alba), suspensie mai joasa...
apoi trecand la stage 2 - jante+anvelope "18, praguri, etc..