2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite
- marius_EVO
- EVO I
- marius_EVO
- EVO I
au venit si pozele ...cam tarziu, dar am fost ocupat in lutima vreme cu examenele
eleronul de evo x, generatorul vortex, coltii fata, pragurile laterale, pleoapele spate si cireasa de pe tort TOBA SPORT
sper ca pana in week-end sa le montez pe masina impreuna cu o alarma cu pager si senzori spate de parcare
eleronul de evo x, generatorul vortex, coltii fata, pragurile laterale, pleoapele spate si cireasa de pe tort TOBA SPORT
sper ca pana in week-end sa le montez pe masina impreuna cu o alarma cu pager si senzori spate de parcare
Sint curios cum iti vor monta coltii pe bara din fatza,ca din ce am vazut aici http://www.x-factordesign.com/Front.pdf trebuie gaurita bara,la ai mei ma gindeam sa prind in suruburi doar partea de sub bara si in partea de sus sa fixez cu silicon,da nu stiu daca va sta.
- marius_EVO
- EVO I
voi gauri bara si le voi monta...nu le las in silicon...asta e..va avea niste gauri in plus ....eu ma bazez pe faptul ca voi fi atent la borduri si nu le voi lovi ...desi si-asa am harsait-o pe dedesubt in bordurile lu' videanu ..ca deh..ne-a pus borduri sa ne urcam cu tractorul pe ele
probabil ca dupa ce voi pune coltii voi incerca sa evit bordurile de neam prost
ca solutie eu asa am gandit..sa gauresc..sunt curios la colegii cu echipari mai avansate cum sunt prinsi coltii....dar cred ca tot cu gauri
probabil ca dupa ce voi pune coltii voi incerca sa evit bordurile de neam prost
ca solutie eu asa am gandit..sa gauresc..sunt curios la colegii cu echipari mai avansate cum sunt prinsi coltii....dar cred ca tot cu gauri