2008, Mitsubishi Lancer, 2.0 Did, 140cp, Black, Invite

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Dum Feb 07, 2010 9:47 am

traiam si noi bine pe langa tine... chiar ffffff ok pretul la vopsitorie... mie mi-a iesit in jur de 5-6mil cu montaj/eleron...

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Mie Feb 10, 2010 9:57 pm

ieri am luat piesele de la vopsitor..arata foarte ok...o sa le fac poze sa vi le arat ...cred ca va mai dura ceva pana sa le montez cu vremea asta..sper pe duminica sa le montez

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Vin Feb 12, 2010 6:47 pm

hai cu pozele sa le vedem macar asa cum au iesit si dupaia pe masina !

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Sâm Feb 13, 2010 4:45 pm

au venit si pozele ...cam tarziu, dar am fost ocupat in lutima vreme cu examenele

eleronul de evo x, generatorul vortex, coltii fata, pragurile laterale, pleoapele spate si cireasa de pe tort TOBA SPORT

sper ca pana in week-end sa le montez pe masina impreuna cu o alarma cu pager si senzori spate de parcare

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Feb 15, 2010 9:54 am

Sint curios cum iti vor monta coltii pe bara din fatza,ca din ce am vazut aici http://www.x-factordesign.com/Front.pdf trebuie gaurita bara,la ai mei ma gindeam sa prind in suruburi doar partea de sub bara si in partea de sus sa fixez cu silicon,da nu stiu daca va sta.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Feb 15, 2010 10:02 am

Pai odata ce le pui nu cred ca mai conteaza daca bara e sau nu gaurita. Sau crezi ca o sa te razganseti si o sa le dai jos? Eu zic ca nu merge sa le prinzi cu silicon pentru ca partea in care atarna defapt e cea de sus.

Nahkri
EVO I

Mesaj de Nahkri » Lun Feb 15, 2010 11:42 am

Pai ma gindeam,ca in caz ca le spargi intr-o bordura,daca bara nu e gaurita le poti da jos si umblii fara,asa daca e gaurita tre fie luati altii fie revopsita bara.

marius_EVO
EVO I

Mesaj de marius_EVO » Lun Feb 15, 2010 9:17 pm

voi gauri bara si le voi monta...nu le las in silicon...asta e..va avea niste gauri in plus ....eu ma bazez pe faptul ca voi fi atent la borduri si nu le voi lovi ...desi si-asa am harsait-o pe dedesubt in bordurile lu' videanu ..ca deh..ne-a pus borduri sa ne urcam cu tractorul pe ele

probabil ca dupa ce voi pune coltii voi incerca sa evit bordurile de neam prost

ca solutie eu asa am gandit..sa gauresc..sunt curios la colegii cu echipari mai avansate cum sunt prinsi coltii....dar cred ca tot cu gauri

zimbet
EVO I

Mesaj de zimbet » Lun Feb 15, 2010 10:15 pm

marius nu-ti baga toba... o sa mori dupa de ciuda la drum lung... asta daca o sa le faci... in rest e ok... apropo coltii nu sunt mai jos decat bara... putin de tot...

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Lun Feb 15, 2010 10:32 pm

Si pe mine ma super tenteaza niste colti dar mereu harsaiesc masina cand urc o bordura sau ceva. Sunt curios baietii cu lambo sau masini mai joase cum se descurca. Cat despre toba, suna bine pe diesel? Stiam ca sunt recomandate in general pentru benzinare.

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”