2008 Mitsubishi Lancer Clasic Amethyst Black
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (Andrei_RC @ May 27 2009, 03:23 PM) Degeaba intrebi de ralanti la fiecare posesor de lancer clasic si la fiecare topic.
....
Fac haz de necaz. SI totusi, ca o paranteza ... pe langa lancerul meu am mai pus mana asa pe vreo 7-8 lancere si in afara de unul care era dinaintea face-lift-ului nostru, nici unul nu mergea ca lumea. Unul mai rau, altu mai putin rau. Asta asa ca paranteza. Ca altii considera ok un asemenea comportament (daca el exista) asta e partea a doua.
Deci sper ca am voie sa fac haz de necaz .
QUOTE (andrei.pex @ May 27 2009, 03:28 PM) Masina cu personalitate mitsu asta ...daca ea vrea sa fuga pai trebuie sa fuga
Sincer, face ceva pe personalitatea asta. La ora 13 si ceva am fost nevoit sa traversez clujul. N-are rost sa va explic cum era traficul. Si inainte de un semafor se mergea relativ constant dar destul de incet. Si merg eu in viteza I-a la aproape 2000 rot/min si mergeam perfect constant pana incepe calculatorul sa cupleze AC-ul. Si, ca sa mentin o oarecare distanta fata de camionul din fata am mai ridicat piciorul de pe acceleratie pana am ajuns aproape de pozitia 0....ce sa fac....ea tot tragea dea binelea. Pana ce s-a hotarat sa opreasca compresorul, implicit sa mai taie din aer, suficient ca sa merg in cap dintr-o data (frana de motor tare si destul de brusca).
Noah zi, sa nu ma **** pe personalitatea ei?
....
Fac haz de necaz. SI totusi, ca o paranteza ... pe langa lancerul meu am mai pus mana asa pe vreo 7-8 lancere si in afara de unul care era dinaintea face-lift-ului nostru, nici unul nu mergea ca lumea. Unul mai rau, altu mai putin rau. Asta asa ca paranteza. Ca altii considera ok un asemenea comportament (daca el exista) asta e partea a doua.
Deci sper ca am voie sa fac haz de necaz .
QUOTE (andrei.pex @ May 27 2009, 03:28 PM) Masina cu personalitate mitsu asta ...daca ea vrea sa fuga pai trebuie sa fuga
Sincer, face ceva pe personalitatea asta. La ora 13 si ceva am fost nevoit sa traversez clujul. N-are rost sa va explic cum era traficul. Si inainte de un semafor se mergea relativ constant dar destul de incet. Si merg eu in viteza I-a la aproape 2000 rot/min si mergeam perfect constant pana incepe calculatorul sa cupleze AC-ul. Si, ca sa mentin o oarecare distanta fata de camionul din fata am mai ridicat piciorul de pe acceleratie pana am ajuns aproape de pozitia 0....ce sa fac....ea tot tragea dea binelea. Pana ce s-a hotarat sa opreasca compresorul, implicit sa mai taie din aer, suficient ca sa merg in cap dintr-o data (frana de motor tare si destul de brusca).
Noah zi, sa nu ma **** pe personalitatea ei?
QUOTE (driverx @ May 27 2009, 03:46 PM) Deci sper ca am voie sa fac haz de necaz .
Poti sa faci haz de necaz dar la probleme lancer si la jurnal de bord la masina ta. Nu poti sa umpli tot forumul cu problema ta. Ai primit si pm-uri de la alti moderatori pe aceasta tema.
Am incercat sa te ajutam cum am putut si cat am stiut. Mai multe deocamdata nu stim.
Pe cei cu lancer poti sa ii intrebi si pe pm cum se comporta masina lor.
Poti sa faci haz de necaz dar la probleme lancer si la jurnal de bord la masina ta. Nu poti sa umpli tot forumul cu problema ta. Ai primit si pm-uri de la alti moderatori pe aceasta tema.
Am incercat sa te ajutam cum am putut si cat am stiut. Mai multe deocamdata nu stim.
Pe cei cu lancer poti sa ii intrebi si pe pm cum se comporta masina lor.
- andrei.pex
- EVO I
Drivere acum cred ca e de vina si efectul placebo la tine ...ai condus jdemii de lancere si toate fac la fel ...sa fim seriosi si ma indoiesc ca a ta se comporta la modu asta sau daca e chiar asa de ce o mai pastrezi? te duci frumos in targ o vinzi si ti`ai luat ceva ce nu face asa...eventual ceva cu soc manual si ai terminat discutia
QUOTE (andrei.pex @ May 27 2009, 12:07 AM) Prima problema ce am sesizat la masina a fost la amortizoare fata, un bocanit zdravan la cea mai mica denivelare ,sincer sa fiu m`am speriat ingrozitor aveam impresia ca se rupe masina. Am ajuns la service a2a zi unde mi`au curatat amortizoarele cu un jet puternic de apa si am intrebat si eu " de curiozitate" de ce troncane...raspunsul primit a fost de genu " asa face toate " :| ( la un astfel de raspuns ma asteptam din partea celor de la service Dacia in nici un caz Mitsubishi )..in fine...trec cu vederea ...toate bune si frumoase... Ajung pe la 4 - 5.000 km si apare un bocanit la volan la deniverari ceva mai mari and again la service unde primesc acc raspuns :| mi`au explicat ceva p`acolo dar am zis treaca mearga...buuun...
Saptamana trecuta a avut si mitsa mea simptome asemanatoare:
- la viraj dreapta se aude un singur boncanit sec de metal in fata stanga si se simte socul in podea
- la mers peste denivelari (gen piatra cubica) se aud niste zdranganituri pe toata partea stanga, din fata pana in spate.
Mi s-au intamplat deodata, ma intorceam de la servici si credeam ca nu mai ajung acasa . A doua zi am facut programare la Expozitiei, iar verdictul a fost ca trebuie inlocuita o piesa din caseta de directie (o bucsa de plastic care face legatura cu cremaliera). Interesant este ca, dupa vizita la service, nu a mai facut deloc zgomote.... Acum nu stiu ce sa fac... n-as prea vrea sa se umble la ea, are doar 22.000 km.
Saptamana trecuta a avut si mitsa mea simptome asemanatoare:
- la viraj dreapta se aude un singur boncanit sec de metal in fata stanga si se simte socul in podea
- la mers peste denivelari (gen piatra cubica) se aud niste zdranganituri pe toata partea stanga, din fata pana in spate.
Mi s-au intamplat deodata, ma intorceam de la servici si credeam ca nu mai ajung acasa . A doua zi am facut programare la Expozitiei, iar verdictul a fost ca trebuie inlocuita o piesa din caseta de directie (o bucsa de plastic care face legatura cu cremaliera). Interesant este ca, dupa vizita la service, nu a mai facut deloc zgomote.... Acum nu stiu ce sa fac... n-as prea vrea sa se umble la ea, are doar 22.000 km.
- andrei.pex
- EVO I
QUOTE (andrei.pex @ May 27 2009, 04:52 PM) Drivere acum cred ca e de vina si efectul placebo la tine ...si ma indoiesc ca a ta se comporta la modu asta ...
Ok. Asa e cum zici tu. E topicul tau si n-are rost sa te conving pe tine. Am gasit unul in Bucuresti care l-am condus personal si care acum probabil e cumparat de cineva si era mai rau ca a meu. 2200 relantiu la cca 10 grade afara. Si mai avea inca o problema, dar mai bine ma abtin de la detalii, desi le-am pus aici initial (am editat)....
Te rog sa nu imi raspunzi la post-ul asta. Consider subiectul inchis. Era doar o gluma nevinovata faza cu cautatul de relantiu sub capota, dar Andrei_RC a considerat ca trebuie sa intervina.
Ok. Asa e cum zici tu. E topicul tau si n-are rost sa te conving pe tine. Am gasit unul in Bucuresti care l-am condus personal si care acum probabil e cumparat de cineva si era mai rau ca a meu. 2200 relantiu la cca 10 grade afara. Si mai avea inca o problema, dar mai bine ma abtin de la detalii, desi le-am pus aici initial (am editat)....
Te rog sa nu imi raspunzi la post-ul asta. Consider subiectul inchis. Era doar o gluma nevinovata faza cu cautatul de relantiu sub capota, dar Andrei_RC a considerat ca trebuie sa intervina.
Drivere eu te sustin si cred ca problema ta trebuie facuta cunoscuta peste tot, nu numai la jurnalul tau de bord .
Poate pe mine ca new user nu ma intereseaza jurnalul tau ...
Aici e vorba de un principiu, nu neaparat de individul driverx si masina lui .
Nu intelegeti ca masina aia nu poate fi reparata de un service autorizat Mitsubishi ? E jenant...
Plus ca imi plac ironiile tale, destul de prietenoase .
Bine ca inca mai poti face glume, ca eu turbam in locul tau.
Poate pe mine ca new user nu ma intereseaza jurnalul tau ...
Aici e vorba de un principiu, nu neaparat de individul driverx si masina lui .
Nu intelegeti ca masina aia nu poate fi reparata de un service autorizat Mitsubishi ? E jenant...
Plus ca imi plac ironiile tale, destul de prietenoase .
Bine ca inca mai poti face glume, ca eu turbam in locul tau.