MITSUBISHI LANCER 1,8 MT INVITE RED METALLIC
- diablo_666
- EVO I
Am vorbit si eu acum la dealer, mi-a spus ca transportatorul a estimat data de ajungere a masinii in Bucuresti pentru 20-23 iunie... deci maine sau luni. Probabil cu tot cu montarea accesoriilor, marti e gata de livrare. Mai rezist un pic, si asa in weekend am treaba si daca vine masina maine, sigur nu ma mai ocup de ce am de facut.
QUOTE (diablo_666)Am vorbit si eu acum la dealer, mi-a spus ca transportatorul a estimat data de ajungere a masinii in Bucuresti pentru 20-23 iunie... deci maine sau luni. Probabil cu tot cu montarea accesoriilor, marti e gata de livrare. Mai rezist un pic, si asa in weekend am treaba si daca vine masina maine, sigur nu ma mai ocup de ce am de facut.
E alt lot, am inteles eu gresit de l atine. A mea era ajunsa din 08-09 iunie in bucuresti ...
Sa ai bafta dar la cum se misca nu cred ca o vezi marti .... ma refer nu neaparat la MCAR ci la vama ... dureaza 1 week pana vin actele de vama....
Vad ca o sa avem masini aproape identice ......... echiparea difera ai ales var intense .. eu am fost obligat sa iau pe asta ca altfel stateam pana in octombrie .... si nici nu imi trebuiau chestiile in plus care sunt pe intense fata de invite .......
In schimb zic saru mana ca nu am luat INFORM ..... e diferenta ca de la cer la pamant ....
E alt lot, am inteles eu gresit de l atine. A mea era ajunsa din 08-09 iunie in bucuresti ...
Sa ai bafta dar la cum se misca nu cred ca o vezi marti .... ma refer nu neaparat la MCAR ci la vama ... dureaza 1 week pana vin actele de vama....
Vad ca o sa avem masini aproape identice ......... echiparea difera ai ales var intense .. eu am fost obligat sa iau pe asta ca altfel stateam pana in octombrie .... si nici nu imi trebuiau chestiile in plus care sunt pe intense fata de invite .......
In schimb zic saru mana ca nu am luat INFORM ..... e diferenta ca de la cer la pamant ....
- diablo_666
- EVO I
Dar tu esti sigur ca masina ta vine de la Bucuresti? Pentru ca a mea vine de la Pitesti. Sigur sunt incheiate formalitatile vamale, pentru ca masina e in tara de mai mult timp (probabil tot de cand este si a ta). Mi-a zis clar ca daca vine maine o iau maine, daca nu luni (am zis eu marti sa fiu sigur). Masina este ceruta la transport de la Pitesti catre Bucuresti si transportatorul a zis 20 sau 23. Anyway, si asa nu pot sa scap prea usor de Clio vad... nu prea se inghesuie lumea sa ia benzina de 98 de cai...
Cat despre varianta, am ales Intense pt. aspectul exterior (jantele, suspensiile intarite, proiectoarele) si pt. sistemul audio. Ii mai pun in plus si eleron, praguri, diverse ornamente... daca tot arata bine am zis sa arate trasnet .
Cat despre varianta, am ales Intense pt. aspectul exterior (jantele, suspensiile intarite, proiectoarele) si pt. sistemul audio. Ii mai pun in plus si eleron, praguri, diverse ornamente... daca tot arata bine am zis sa arate trasnet .
- diablo_666
- EVO I
QUOTE (diablo_666)Well, atunci pe principiul strugurilor acri, zic si eu ca daca o primesc pana pe 15 iulie (termenul initial) e ok. Ramane de vazut, sper sa nu-mi arunce de saptamana viitoare acadeaua cu vama... ca pana acum am fost multumit de relatia cu dealerul.
La ora 16 a plecat transportul si logic ar fi sa o ai inainte ca la pitesti opreste prima oara... asta daca ai achitat cash sau macar leasing nu credit ...... ca aia cu cash au prioritate .......
Eu maine la 9 o am in craiova si dupa masa merg dupa ea .......
Din tot ce ai zis ca are in plus la intense nu ma interesa decat proiectoarele pe care le am comandat suplimentar... in rest is chestii de gust si design ...... pb ca esti mult mai tanar si vrei sa si arate super cool .... pe mine eleronu ala ma lasa rece ....
La ora 16 a plecat transportul si logic ar fi sa o ai inainte ca la pitesti opreste prima oara... asta daca ai achitat cash sau macar leasing nu credit ...... ca aia cu cash au prioritate .......
Eu maine la 9 o am in craiova si dupa masa merg dupa ea .......
Din tot ce ai zis ca are in plus la intense nu ma interesa decat proiectoarele pe care le am comandat suplimentar... in rest is chestii de gust si design ...... pb ca esti mult mai tanar si vrei sa si arate super cool .... pe mine eleronu ala ma lasa rece ....
- diablo_666
- EVO I
No, e invers pe dos... eu o astept sa vina de la Pitesti in Bucuresti. A explicat mai sus Speedy cum merge treaba. Probabil ca masinile noastre nu au avut de fapt nicio treaba una cu alta, mi-am permis eu sa presupun ca sunt din acelasi lot in ideea in care cineva zicea ca se face doar un transport pe luna din Japonia... poate or fi mai dese, sincer n-am idee cate intra pe un vapor si care e necesarul european de Mitse. Oricum, ma bucur pentru tine ca maine deja o ai; s-o stapanesti sanatos si fara probleme.