Lancer Did 140 Cp Orient Red Instyle
- goldeye3002
- EVO I
Depinde si de cel care se afla intre volan si scaun...teoretic e mai rapid la 100kmh cu 0.2sec. Motorul de 2.0 e mai zgomtos, e tractorasul de pe VW, consuma ulei, dar are cutie de viteza cu 6 trepte si pe varianta invite are si strut bar in timp ce motorul de 1.8 nu are. Deci plusuri si minusuri, ideea e sa stii ce vrei.
QUOTE (goldeye3002)Depinde si de cel care se afla intre volan si scaun...teoretic e mai rapid la 100kmh cu 0.2sec. Motorul de 2.0 e mai zgomtos, e tractorasul de pe VW, consuma ulei, dar are cutie de viteza cu 6 trepte si pe varianta invite are si strut bar in timp ce motorul de 1.8 nu are. Deci plusuri si minusuri, ideea e sa stii ce vrei.
Vezi ca timpul din carte de la diesel este mai mare decat in realitate. Testat de nemti in toate revistele apare 9.2 sau chiar mai mic(testat de mine pe drum drept cu cronometrul de la telefon pana la 100 - 8.6). E clar ca depinde si de sofer, dar daca te intereseaza acceleratia sa nu fii dezamagit de 1.8. Bine ca mi-ai adus aminte sa ma mai uit si la ulei Am aproape 8000 de km.
Vezi ca timpul din carte de la diesel este mai mare decat in realitate. Testat de nemti in toate revistele apare 9.2 sau chiar mai mic(testat de mine pe drum drept cu cronometrul de la telefon pana la 100 - 8.6). E clar ca depinde si de sofer, dar daca te intereseaza acceleratia sa nu fii dezamagit de 1.8. Bine ca mi-ai adus aminte sa ma mai uit si la ulei Am aproape 8000 de km.
Apropo.. Mi-am adus aminte de un mail care am trimis printr-o cunostinta unui tehnician de la MCAR:
As vrea sa stiu daca se poate cateva detalii mai exacte despre motorul
care este pus pe varianta diesel de la lancerul asta nou. As vrea sa stiu
daca e sigur motorul stock de 140 de cai care este la vw si in acelasi
timp ce tip de injectoare foloseste, sunt cumva piezo?
Din cate am inteles e folosita turbina care e pusa pe motorul de 170 de
cai de la vw, adica un pic mai mare. Asa este?
Ce alte modificari s-au mai adus daca sunt.
Raspuns: Motorul este produs de VW pentru Mitsubishi, dar nu este utilizat de VW.
Injectoarele nu sunt piezoelectrice.
Nu am id?e ce turbine sunt montate pe VW, asa ca nu pot sa-ti ofer informatii
suplimentare despre acest aspect.
Nu inteleg despre ce modificari este vorba, si in plus de asta, modificari
comparativ cu ce motor?
As vrea sa stiu daca se poate cateva detalii mai exacte despre motorul
care este pus pe varianta diesel de la lancerul asta nou. As vrea sa stiu
daca e sigur motorul stock de 140 de cai care este la vw si in acelasi
timp ce tip de injectoare foloseste, sunt cumva piezo?
Din cate am inteles e folosita turbina care e pusa pe motorul de 170 de
cai de la vw, adica un pic mai mare. Asa este?
Ce alte modificari s-au mai adus daca sunt.
Raspuns: Motorul este produs de VW pentru Mitsubishi, dar nu este utilizat de VW.
Injectoarele nu sunt piezoelectrice.
Nu am id?e ce turbine sunt montate pe VW, asa ca nu pot sa-ti ofer informatii
suplimentare despre acest aspect.
Nu inteleg despre ce modificari este vorba, si in plus de asta, modificari
comparativ cu ce motor?
- goldeye3002
- EVO I
Crezi ca e asa lent motorul de 1.8? Avand in vedere ca are acelasi nr de cai, ba chiar +3 si cu 2kw mai mult. Stiu ca e un motor aspirat, cuplu este jumate din cat are cel de 2.0diesel. Am ambele motoare in familie, octavia 2.0tdi 140cp(BKD-codul la motor daca nu ma insel) si intradevar dieselul da cu tine de scaun dar trebuie sa schimbi foarte des treptele de viteza pentru a fi in zona optima de cuplu. In fine, cred ca putem discuta mult pe tema asta,cert este ca motorul de 1.8 este putin mai lent, nu cu mult.
QUOTE (goldeye3002)Crezi ca e asa lent motorul de 1.8? Avand in vedere ca are acelasi nr de cai, ba chiar +3 si cu 2kw mai mult. Stiu ca e un motor aspirat, cuplu este jumate din cat are cel de 2.0diesel. Am ambele motoare in familie, octavia 2.0tdi 140cp(BKD-codul la motor daca nu ma insel) si intradevar dieselul da cu tine de scaun dar trebuie sa schimbi foarte des treptele de viteza pentru a fi in zona optima de cuplu. In fine, cred ca putem discuta mult pe tema asta,cert este ca motorul de 1.8 este putin mai lent, nu cu mult.
Bine ca a pus adysss rezultatul de pe dyno ca mie imi era lene. Turbina de la lancer este mai mare decat cea de pe octavia care o ai tu. De aceea si din motive inca necunoscute mie modelul lancer 2.0 di-d se pare ca are mai multi cai decat sunt declarati. Nu am eu timp acum ca se pare ca trebuie sa plec in Italia dar cand vin eu ma duc sa vad cum rezolv sa pun si un chip si fac si un test dyno before si after, cel pus de adysss este un lancer 2.0 di-d stock vs golf stock pe dyno-ul de la mastertuner, testul a fost facut de mai multe ori pentru ca nici lor nu le-a venit sa creada ca are 160 de cai in loc de 140, de fiecare data a rezultat aceeasi valoare.
Bine ca a pus adysss rezultatul de pe dyno ca mie imi era lene. Turbina de la lancer este mai mare decat cea de pe octavia care o ai tu. De aceea si din motive inca necunoscute mie modelul lancer 2.0 di-d se pare ca are mai multi cai decat sunt declarati. Nu am eu timp acum ca se pare ca trebuie sa plec in Italia dar cand vin eu ma duc sa vad cum rezolv sa pun si un chip si fac si un test dyno before si after, cel pus de adysss este un lancer 2.0 di-d stock vs golf stock pe dyno-ul de la mastertuner, testul a fost facut de mai multe ori pentru ca nici lor nu le-a venit sa creada ca are 160 de cai in loc de 140, de fiecare data a rezultat aceeasi valoare.
- goldeye3002
- EVO I
@sobolanu'
ai grija cu vecina aia cu beatle'ul
in rest sa o stapanesti sanatos am vazut-o de vreo 2 ori pana acum....e criminala culoarea poate saptamana viitoare (daca am noroc si o scot din service) le punem una langa alta si trantim niste poze...
cred ca iese un contrast frumos rosu + negru...ce zici???
ai grija cu vecina aia cu beatle'ul
in rest sa o stapanesti sanatos am vazut-o de vreo 2 ori pana acum....e criminala culoarea poate saptamana viitoare (daca am noroc si o scot din service) le punem una langa alta si trantim niste poze...
cred ca iese un contrast frumos rosu + negru...ce zici???