2008 Mitsubishi Lancer 1.5 109CP Inform StoneGray byaltuning
felicitari Alin.
Bafta cu modificarile, da' vezi ce faci ca trag cateva sfori sa ti-o scoata din garantie (stii prea bine ca pot) :-D
Jantele le voi pune in momentul in care Busu va anunta vara - cred ca o sa trebuiasca inca un rand de rezerva ca nevasta....
Celorlalti - referitor la cateva elemente de tuning - incercati si variantele originale (de ex. Colt rosu este design optic de la CZT cu eleron mare - este si mic) :-D
Bafta cu modificarile, da' vezi ce faci ca trag cateva sfori sa ti-o scoata din garantie (stii prea bine ca pot) :-D
Jantele le voi pune in momentul in care Busu va anunta vara - cred ca o sa trebuiasca inca un rand de rezerva ca nevasta....
Celorlalti - referitor la cateva elemente de tuning - incercati si variantele originale (de ex. Colt rosu este design optic de la CZT cu eleron mare - este si mic) :-D
QUOTE (Ursu)90 euroi...12 leduri?arcuri sport ai?sau eleron tenzo-r?
Accesorii aduc de la http://autostyle.nl ...intrati aici si alegeti modelul masinii
veti gasit spoilere,praguri,stopuri,suspensii si eleroane, etc...
Referitor la suspensii,arcui aduc de la KW,WEITEC, FK si H&R
Accesorii aduc de la http://autostyle.nl ...intrati aici si alegeti modelul masinii
veti gasit spoilere,praguri,stopuri,suspensii si eleroane, etc...
Referitor la suspensii,arcui aduc de la KW,WEITEC, FK si H&R
QUOTE (haspdg)felicitari Alin.
Ma nu fii rau!!! :-D poate de rezolv de faruri si stopuri misto ;-)
Tre sa pun si eu un eleron, da vin la tine la revizie si il pun atunci.
Ma nu fii rau!!! :-D poate de rezolv de faruri si stopuri misto ;-)
Tre sa pun si eu un eleron, da vin la tine la revizie si il pun atunci.
Iata ce am mai mesterit in ultimul timp - cap schimbator si husa schimbator din piele
de la ISOTTA. Maine cred ca montez si pedalele ca nu am mai apucat.
de la ISOTTA. Maine cred ca montez si pedalele ca nu am mai apucat.
- Fişiere ataşate
-
- PICT8009.jpg (33.2 KiB) Vizualizat de 4007 ori
-
- PICT8010.jpg (36.56 KiB) Vizualizat de 4010 ori
-
- PICT8011.jpg (35.96 KiB) Vizualizat de 4013 ori
QUOTE (goangaus)Frumos, arata foarte bine.
Dar nu e cam incomod capul schimbatorului? Arata ca un schimbator de cutie automata.
Ornamentul de toba finala (tips, cum zici tu) de unde l-ai luat ? As vrea si eu.
Cand l-am comandat in poza parea mai mic ;-) e mare si greu da e super oky.
Ambele sunt din piele, si e comod.
Referitor la tips sunt 2 variante...oval si rotund facute de BORLA
TIPS OVAL 125X80 BORD INCLINAT CU FILTRU 160 RON
TIPS FI 51-89 BORD. CU FILTRU 130 RON
Dar nu e cam incomod capul schimbatorului? Arata ca un schimbator de cutie automata.
Ornamentul de toba finala (tips, cum zici tu) de unde l-ai luat ? As vrea si eu.
Cand l-am comandat in poza parea mai mic ;-) e mare si greu da e super oky.
Ambele sunt din piele, si e comod.
Referitor la tips sunt 2 variante...oval si rotund facute de BORLA
TIPS OVAL 125X80 BORD INCLINAT CU FILTRU 160 RON
TIPS FI 51-89 BORD. CU FILTRU 130 RON
- Fişiere ataşate
-
- 20240TB.JPG (57.53 KiB) Vizualizat de 3996 ori
-
- P048_21.JPG (68.71 KiB) Vizualizat de 3996 ori
QUOTE (goangaus)Referitor la schimbarea sistemului de evacuare, vrei sa o faci si mai zgomotoasa? As schimba si eu, dar nu vreau sa sune mai tare..
Stie cineva unde pot monta (taia, suda, insuruba...) un tips in Bucuresti?
O sa o schimb cu una BORLA Sport cu evacuare dubla cum va fi la EVO.
O sa se auda frumos, asa infundat, nici prea tare sa deranjeze.
Pt tips il poti face si singur ;-)
Stie cineva unde pot monta (taia, suda, insuruba...) un tips in Bucuresti?
O sa o schimb cu una BORLA Sport cu evacuare dubla cum va fi la EVO.
O sa se auda frumos, asa infundat, nici prea tare sa deranjeze.
Pt tips il poti face si singur ;-)