2008 Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Deep Blue
Salut, cum ziua primei revizii se apropie, m-am interesat ce preturi au pentru astfel de operatie reprezentantele Mitsubishi de pe langa Paris. Am postat un deviz. Este mai scump decat in Romania? Este bun de ceva uleiul Ineo? Dupa nume nu imi suna drept referinta in materie
- Fişiere ataşate
-
- factura_prima_revizie_lancer_clasic.jpg (243.6 KiB) Vizualizat de 3891 ori
Asta e primul deviz, maine imi mai trimite un alt concesionar, am cerut mai multe ca doar suntem in economie de piata .
Din cate vad, scrie control fitru de aer si schimbare fitru polen. Filtrul de polen costa 27.50E.
Uleiul intr-adevar ma gandeam ca e cam mult 6l, sa nu fi luat referinta un alt model de Lancer desi le-am trimis seria din certificatul de inmatriculare.
Buna intrebare dar nu stiu ce ulei am in momentul asta, e uleiul care l-a avut masina de cand am cumparat-o. Voi stiti ce ulei se foloseste?
Din cate vad, scrie control fitru de aer si schimbare fitru polen. Filtrul de polen costa 27.50E.
Uleiul intr-adevar ma gandeam ca e cam mult 6l, sa nu fi luat referinta un alt model de Lancer desi le-am trimis seria din certificatul de inmatriculare.
Buna intrebare dar nu stiu ce ulei am in momentul asta, e uleiul care l-a avut masina de cand am cumparat-o. Voi stiti ce ulei se foloseste?
Pe cartea masinii au taiat 20.000 si au pus 15.000 cand am cumparat-o. Acum are 12000km dar in decembrie implineste un an.
Am gasit si uleiul: http://www.lubadmin.com/upload/produit/ ... 2/5832.pdf
Am gasit si uleiul: http://www.lubadmin.com/upload/produit/ ... 2/5832.pdf
Salutare tuturor, nu am mai dat de mult pe forum, intre timp am vazut multe masini frumoase pe aici, apartii noi Lancerul meu a ajuns la 23000km, pana acum nu am avut absolut nici o problema mecanica, functioneaza ca in prima zi, in curand se apropie de a doua revizie.
Acum 2 luni mi-au spart geamul mic din stanga spate, nu stiu exact cum se numeste si au cotrobait prin ea fara prea mare succes. Distractia m-a costat 110E la Mitsubishi, la Carglass costa 70E (geam, garnitura si manopera).
Acum 2 luni mi-au spart geamul mic din stanga spate, nu stiu exact cum se numeste si au cotrobait prin ea fara prea mare succes. Distractia m-a costat 110E la Mitsubishi, la Carglass costa 70E (geam, garnitura si manopera).
- Fişiere ataşate
-
- DSC_0496.jpg (189.13 KiB) Vizualizat de 3887 ori
Da, pe sprintmonitor am fost mai activ, mai ales ca vara asta,cu Lancerul, am facut cu Paris-Bucuresti-Thassos tur si retur, deci am ars ceva mai multa benzina. Poza este din Grecia, nici nu stiu exact unde a fost facuta.
Tot vara asta am doborat recordul personal care era de 1200km fara somn, am facut Timisoara Dusseldorf 1500km in 14h cu opriri si alimentari. Din ce am vazut cel mai bine se simte Lancerul Clasic la 150-160 km/h
Tot vara asta am doborat recordul personal care era de 1200km fara somn, am facut Timisoara Dusseldorf 1500km in 14h cu opriri si alimentari. Din ce am vazut cel mai bine se simte Lancerul Clasic la 150-160 km/h