2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White
Foarte ieftin casco. Daca include si vandalism chair ca e super mai ales ca nu ai fransiza. RCaul e cam scump zic eu. Important e sa faca plata repede dupa reparatie ca altfel ai sa stai cu masina blocata in service pana platesc astia de la asigurari. Unde au astia de la GROUPAMA sediul in galati? Au decontare direct cu iricad?
Da, CASCO e super ok ca pret si include si vandalismul de orice fel. Au decontare direct cu Iricad deci nu cred ca vor fi probleme cu statul in service. Sediul este inelul de rocada de la Ultimul Leu, cladirea Vega, parter, usa in usa cu sediul RDS. RCA-ul si mie mi s-a parut un pic cam piperat dar am facut o balanta cu CASCO si am zis ca ies castigat pana la urma. Va tin la curent... daca totul merge conform planului vi-i recomand.
Totul s-a desfasurat foarte rapid. Maine ma duc sa iau masina din service. Astazi am luat factura de la Iricad Galati in valoare de ~ 1360 Ron si tot astazi cei de la Groupama au dat acceptul de plata (pe loc, la momentul predarii facturii). Am fost placut surprins de rapiditate. Sper ca si lucrarea sa fi iesit asa cum trebuie. Postez maine o poza.
- numai_silviu
- EVO I
QUOTE (Malakai @ Jul 25 2010, 09:39 PM) Am venit de la plaja si am gasit in parcare urmatoarea problema (vezi poze). Injuraturi, bagat, scos, tot tacamul. E clar ca din momentul ala nu prea a mai fost la fel restul sejurului. Facand haz de necaz, e de inteles; e foarte dificil sa stii sa parchezi o masina fara sa lovesti/zgarii jumatate de parcare. Omeneste ar fi fost sa lase si el un bilet in parbriz. "Ma, nu pot sta, ma grabesc, dar uite aici numarul meu de telefon, vorbim, o rezolvam. " Ma rog, asta e perceptia mea retardata. Sincer, eu asa as fi facut. N-as putea sa dorm linistit stiind ca am facut un rau unui om care poate chiar a tras sa-si cumpere masina aia.
Din pacate nimeni nu mai are interes sa lase bilet in parbriz, daca pana acum sa spunem ca singurul inconvenient ar fi fost drumul pana la politie/asigurator, mai nou RCA.ul se recalculeaza anual in functie de evenimentele avute in anul anterior, deci in afara de simtul civic, nu va motive pentru care ti'ar fi lasat numarul in parbriz. Singura solutie este sa gasim un loc de parcare cat mai ferit.
Din pacate nimeni nu mai are interes sa lase bilet in parbriz, daca pana acum sa spunem ca singurul inconvenient ar fi fost drumul pana la politie/asigurator, mai nou RCA.ul se recalculeaza anual in functie de evenimentele avute in anul anterior, deci in afara de simtul civic, nu va motive pentru care ti'ar fi lasat numarul in parbriz. Singura solutie este sa gasim un loc de parcare cat mai ferit.
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
1360 ron a costat indreptat + vopsit, dintre care vreo 800 ron manopera. Acum... na.
... and we're back!
Am analizat din toate unghiurile inainte de a lua masina, din punctul meu de vedere lucrarea este facuta foarte bine. Voi ce parere aveti ?
... and we're back!
Am analizat din toate unghiurile inainte de a lua masina, din punctul meu de vedere lucrarea este facuta foarte bine. Voi ce parere aveti ?
- Fişiere ataşate
-
- DSC03762.JPG (2.2 MiB) Vizualizat de 2405 ori
-
- DSC03761.JPG (2.17 MiB) Vizualizat de 2420 ori
-
- DSC03760.JPG (2.24 MiB) Vizualizat de 2394 ori
-
- DSC03759.JPG (2.25 MiB) Vizualizat de 2405 ori