2010 Mitsubishi Lancer 1.5 Invite - 109cp Frost White

Prezinta-ti Lancerul aici!
Scrie răspuns
Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Lun Iul 12, 2010 3:29 pm

Salut! Nu am vrut sa ii dau ca iesise ala pe banda mea si mi-era sa nu facem alta isprava...
Liniute pana acum nu am facut, masina are un pic peste 2000km si mi-e mila... Ma mai joc uneori dar fara exagerari. De schimbat schimb oricum sus ca imi place si mie si ii place si ei...

Multumesc de sugestii si aprecieri,
Malakai.

bizon
EVO I

Mesaj de bizon » Mar Iul 13, 2010 12:09 am

Salut!
1,5 este un motor micut insa se comporta foarte bine in depasiri daca nu schimbi vitezele in turatii mici.
De regula schimb la 4000 ture in afara si la 3000 in oras, incerc sa nu o tin sub 3000, mai bine retrogradez.
In depasiri schimb in jur de 5000 de ture.
Cea mai mare turatie pe care a vazut-o a fost peste 6500 cand mi-a si taiat "gazul" si recunosc ca nu a fost o senzatie prea placuta. )

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Iul 23, 2010 10:45 am

Masina intre timp a ajuns la 2500 km... fara incidente.
Maine dimineata o duc la mare pentru weekend, sa vedem daca ii place la Mamaia... Deci daca mai sunteti pe la mare prin Mamaia in weekendul asta si imi vedeti masina, don't scratch it.

SBQ
EVO I

Mesaj de SBQ » Vin Iul 23, 2010 11:38 am

2500!? ai facut ceva!Multi inainte!

Drum bun si distractie placuta!

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Vin Iul 23, 2010 1:53 pm

Parca tu ai vrut jante albe .
Uite sa-ti faci o idee ..

http://www.impuls-leasing.ro/Recuperate/103252/

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Iul 23, 2010 2:24 pm

@ SBQ, da, am mers ceva cu ea. Mersi frumos!

@ BUGHY, mersi de link. Da, le vreau albe, doar ca la serviciu a fost nebunie zilele astea si chiar nu mi-am gasit timp. Chiar imi place foarte mult cum dau si cu siguranta voi face mutarea cat de curand.

Ah, inca ceva. Astazi am fost la UC Leasing si am inceput demersurile ce vor dura multe luni de zile pentru recuperarea banilor dati pe taxa de poluare.

Shara
EVO I

Mesaj de Shara » Vin Iul 23, 2010 5:24 pm

Salut,

Sa ai parte de masina, in primul rand Arata foarte bine pe alb, parca se vad altcumva liniile...

Bafta in demersul de ati recupera banii aruncati pe taxa. Dar crezi ca ai sansa sa-i recuperezi?

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Vin Iul 23, 2010 7:43 pm

Salutari,

In primul rand multumesc.
In cel de-al doilea rand ma simt nevoit sa incerc din 2 motive:
1. Taxa am platit-o eu din banii mei, nu mami si tati si numa' eu stiu cat am muncit pe ei, ori eu nu arunc banii pe fereastra. Plus ca nu mi se pare o taxa justa, ca multe altele ce se practica in tara noastra de altfel.
2. Am fost incurajat atat de compania de leasing care mi-a zis ca ai sai clienti au recuperat banii, (e drept, dupa mai multe luni), in instanta, cat si de unii prieteni care au procedat la fel si au avut castig de cauza. Unii nu baga proces din comoditate sau ca-i dau banii afara din casa. La mine, nu e cazul.

Succesuri,
Mala.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Iul 25, 2010 9:39 pm

Iata ca m-am intors de la mare... masina nu m-a dezamagit nici de aceasta data, s-a comportat excelent cu 4 persoane + bagaje. Am avut consum de 8% la dus, 7.8% la intors pe aglomeratie de km intregi... In Constanta am avut si 12% (in Mamaia), se circula bara la bara pe portiuni de km intregi.

Bun, acum beleaua.
Am venit de la plaja si am gasit in parcare urmatoarea problema (vezi poze). Injuraturi, bagat, scos, tot tacamul. E clar ca din momentul ala nu prea a mai fost la fel restul sejurului. Facand haz de necaz, e de inteles; e foarte dificil sa stii sa parchezi o masina fara sa lovesti/zgarii jumatate de parcare. Omeneste ar fi fost sa lase si el un bilet in parbriz. "Ma, nu pot sta, ma grabesc, dar uite aici numarul meu de telefon, vorbim, o rezolvam. " Ma rog, asta e perceptia mea retardata. Sincer, eu asa as fi facut. N-as putea sa dorm linistit stiind ca am facut un rau unui om care poate chiar a tras sa-si cumpere masina aia. In fine... Asta e, am tras amarat aer in piept, am fost la Politie sa declar paguba, mi-a dat deviz de reparatie, ma duc maine dimineata la CASCO sa deschid dosar si o bag in service. Ia ziceti-mi parerea voastra. Dupa cum arata, va trebui doar indreptata tabla sau schimbata portiera cu totul? La lumina se vad si zgarieturi pe portiera, probabil va fi nevoie de revopsit sau polish. In fine, sper sa nu dureze mult reparatia...

Traim in Romania si...
Fişiere ataşate
DSC03687.JPG
DSC03687.JPG (2.25 MiB) Vizualizat de 2713 ori
DSC03686.JPG
DSC03686.JPG (2.28 MiB) Vizualizat de 2719 ori

bizon
EVO I

Mesaj de bizon » Dum Iul 25, 2010 10:49 pm

Nu e grav, se poate schimba fata de usa insa tare mi-e sa nu-ti schimbe usa cu totul, una peste alta bine ca ai casco.
Zgarieturi am si eu pe bara spate tot dintr-o parcare, dar sunt doar zgarieturi, astept sa se mai inmulteasca si apelez la casco.

Multa bafta!

Scrie răspuns

Înapoi la “Lancerul meu”