2009 Mitsubishi Lancer Clasic 1.6 98cp Polar White
@Gabycom--JVC-ul pe care l-am primit eu cu masina are o optiune care chiar era buna in cazul asta-functionarea amplificatorului la putere redusa(de fapt volumul nu urca decat pana pe la 30 in loc de 50 si ceva).Ma mai ajuta sa protejez difuzoarele... .Corect,au putere mai mult decat suficienta,mai ales ca si masina e f bine insonorizata.
Sa o stapaniti sanatosi si sa va poarte cat mai multi km de-acum incolo
fara probl si incidente. culoarea alba, in combinatie cu lampile spate arata foarte bine!
despre intamplrile dinaintea ridicarii masinii nu pot decat sa-mi exprim regretul..
vad ca in ultimul timp metoda plimbarii clientului pana la exasperarea acestuia
este foarte des intalnita la dealerii mitsu din tara, indiferent de pozitia lor: constanta, capitala, pitesti, valcea, tg-jiu, etc..
fara probl si incidente. culoarea alba, in combinatie cu lampile spate arata foarte bine!
despre intamplrile dinaintea ridicarii masinii nu pot decat sa-mi exprim regretul..
vad ca in ultimul timp metoda plimbarii clientului pana la exasperarea acestuia
este foarte des intalnita la dealerii mitsu din tara, indiferent de pozitia lor: constanta, capitala, pitesti, valcea, tg-jiu, etc..
- adrian lancer
- EVO I
Sa o stapanesti sanatos si multi km.fara probleme!Potrivita culoarea,initial am vrut si eu alb dar mai trebuia sa astept cam 2-3 luni,asa ca am optat pentru Orient Red.Imi pare rau sa aud de pataniile cu dealerul,al meu a fost parfum!Poate iesim la o bere cand trec sa-mi vizitez parintii in Babadag!Numai bine!
Sa lamuresc un lucru: dealerul din TL a fost de treaba. Tot ce a promis s-a tinut de cuvant (accesorii, timp)...masina a venit impecabila. Singurele nemultumiri au fost ca nu stiam pe unde se afle masina si in ce stadiu...si ca au fost probleme cu actele... dar nu stiu daca a fost din vina lui sau a celor de la constanta.
@adrian lancer- cu mare placere iesim la bere (fara alcool ), dar numai in tulcea ca e interdicie de benzina (student) si km (masina parintilor). Cand ajungi in tl da un PM sau anunta la "Intalniri Tulcea" si ne vedem cu placere (eu si poate si alti posesori Mitsu din Tulcea).
@adrian lancer- cu mare placere iesim la bere (fara alcool ), dar numai in tulcea ca e interdicie de benzina (student) si km (masina parintilor). Cand ajungi in tl da un PM sau anunta la "Intalniri Tulcea" si ne vedem cu placere (eu si poate si alti posesori Mitsu din Tulcea).