2008 Mitsubishi Lancer 2.0 140CP Instyle - Thunder Blue
QUOTE (Marty)cix, iti dau cuvintul meu de onoare ca masina ta imi place cel mai mult dintre toate! Te rog frumos, da gunoaiele alea abominabile jos de pe masina sau ma jur ca ma dau peste cap si te caut ca sa te improprietaresc cu niste stropitori cu luminita, o inotatoare de rechin cu luminita, niste led-uri de pozitie albastre si cu un sticker "Tuning by Kinder Eggs". Daca ma enervezi prea tare, ma duc in tirg si-ti gasesc si citeva stickere cu Turbo, Racing si alte d-astea.
Cum Marty, tu stii cati bani am dat eu pe alea doua bucati de "tuning"? Nici un leu .. le-am gasit pe-acasa de pe vremea cand aveam dacia 1410 :-D
Dar uite, daca tot ma poti ajuta sa imi tunez masina, poate imi faci rost de niste flacari de pus pe aripi )
Iti promit ca masina arata din nou ca in avatar, nu am iesit din curte asa ..
Cum Marty, tu stii cati bani am dat eu pe alea doua bucati de "tuning"? Nici un leu .. le-am gasit pe-acasa de pe vremea cand aveam dacia 1410 :-D
Dar uite, daca tot ma poti ajuta sa imi tunez masina, poate imi faci rost de niste flacari de pus pe aripi )
Iti promit ca masina arata din nou ca in avatar, nu am iesit din curte asa ..
Cix am si eu un lancer 2.0 instyle ca al tau...numai k e cool silver si nu am pus nimik pe el...doar folii pe toate geamurile...si parasolar...da pe interior k nu mai mergeau senzorii:)) si am pus la numar si pe buza de sub grila...autocolant negru mat..se vede frumos..... O sa vin si eu cu niste poze cat de curand... da as fi curios..unde gasesc si eu niste accesorii tunning pt ea..k de la firma nu imi pun decat rallyartu pt putere...da in rest nu ma risc k sunt prea nesimtzite pretzurile..