Lancerul Meu Troncane
- A&C Lancer
Salutari!
Am un Lancer SportBack 2013. Cand merg cu el pe un drum mai degradat:(cum sunt multe drumuri la noi), se aud troncanituri in spate. Portbagajul e gol. Ati mai intalnit situatzia asta? Am desfacut cutiile de plastic de pe laterale, am bagat banda dublu adeziva sub acele cutii si la marginea de plastic de la incuietoare, si numarul tremura-are prindere doar in partea de sus dar l-am fixat tot cu banda dublu adeziva. Altceva nu stiu sa-i fac:)
Aveti vreo idee.
Multumesc mult!
Toate bune
Am un Lancer SportBack 2013. Cand merg cu el pe un drum mai degradat:(cum sunt multe drumuri la noi), se aud troncanituri in spate. Portbagajul e gol. Ati mai intalnit situatzia asta? Am desfacut cutiile de plastic de pe laterale, am bagat banda dublu adeziva sub acele cutii si la marginea de plastic de la incuietoare, si numarul tremura-are prindere doar in partea de sus dar l-am fixat tot cu banda dublu adeziva. Altceva nu stiu sa-i fac:)
Aveti vreo idee.
Multumesc mult!
Toate bune
- A&C Lancer
- A&C Lancer
alexutzu bucsile alea de care vorbesti tu pentru bara sstabilizatoare eu nu stiu unde le-ai gasit la pretu ala, eu unu pe unde am gasit erau cam 30 ron bucata, dar daca vrei palpitatii iti spun doar atat: brat suspensie superior, care are si el 2 gume si se schimba complet, vine doar pe original 750 ron x 2, restul bucsilor undeva in jur de 60-65 ron buc pe original.
- amp marian
- EVO I