Lancer Did 140 Cp Orient Red Instyle
http://www.marctec.ro/
Ii recomand pe baieti, am schimbat la cateva camioane, la un Peugeot 206, am cerut oferta pt Mini-ul sotiei.
Ca idee la Mini mi-au cerut 350 ron cu montaj inclus, iar la camioane parca 600 ron.
Lucreaza bine si preturile sunt cat se poate de acceptabile.
Ii recomand pe baieti, am schimbat la cateva camioane, la un Peugeot 206, am cerut oferta pt Mini-ul sotiei.
Ca idee la Mini mi-au cerut 350 ron cu montaj inclus, iar la camioane parca 600 ron.
Lucreaza bine si preturile sunt cat se poate de acceptabile.
QUOTE (sobolanu' @ Sep 28 2009, 09:56 AM) Noutati noi ... 40k, vopseaua proasta in continuare ( din fericire numai atat ) si o mare piatra luata in guma dreapta fata . Rezultat - tre' sa ma apuc sa-mi caut cauciucuri. Cam era timpul oricum, deoarece Yokohama stock cu care a venit s-au cam dus pe copca. Asta imi aduce aminte de faptul ca am senzatia ca uzura pe exterior e destul de accentuata. La verificarea directiei totul a parut in regula. Vedem cu noile cauciucuri cum va fi ...
salut.. ce cauciucuri ti-ai luat atunci? Au fost mai ok decat cele stock? Acum am vazut ca mi-a iesit sarma la 2 dintre ele..
salut.. ce cauciucuri ti-ai luat atunci? Au fost mai ok decat cele stock? Acum am vazut ca mi-a iesit sarma la 2 dintre ele..
De atunci am mai mancat un set de Falkon Ziex care s-au comportat foarte bine, mai bine chiar decat Yoko stock.Astea au murit pe la 50k. Acum astept un set de Toyo Proxes - sper sa fie macar la fel de bune . Pe site-urile de teste sunt cam la egalitate . Vom vedea. Oricum preturie pentru gumele "de marca" la dimensiunile mele sunt prohibitive si nu stiu cat de mult merita diferentele de preturi.