2008 mitsu lancer 2.0 di-d intense black
- The Hammer
- EVO I
da , deci sunt membru nou , m-am prezentat acum cateva saptamani , lancerul l-am luat ieri de la m car....ce pot sa spun....dragoste la prima vedere :oops: pana aseara am facut vreo 200 de km....in dimineata asta am plecat la sibiu , de unde va si scriu in scurta pauza pe care am luat-o....pana deseara vreau sa termin prima mie de km (in momentul asta am vreo 570 km)....super multumit de ea , o ador....pozele vor veni si ele in curand .....numai bine la toata lumea :-D
- DjLeX.YaKuZa
- EVO I
- The Hammer
- EVO I
:-D va multumesc pentru urari .....a fost poate cel mai frumos drum desi a plouat si a fost aglomerat.....intr-adevar este o masina care te incanta pe zi ce trece din ce in ce mai mult.....se comporta excelent fie pe autostrada fie pe curbe fie pe ploaie . nu am ce sa ii reprosez....sper ca maine sa vina si pozele ,azi este cam "plouata" si am amanat primele fotografii. apropo mai este vreunul din voi care nu prea se intelege cu tantea aia (bluetooth) la pronuntia cifrei 2 (two)? la mine unu merge a naibii numai cu accent britanic )
- The Hammer
- EVO I