2009 Mitsubishi Colt 1.5 Turbo Ralliart
multumesc cix.
Planuri, sunt, dar va fi jucaria de distractie, nu voi merge la curse, nu-mi plac plecarile in tromba de pe loc, oricum patineaza prea mult. Momentan ramane asa, in primavara un set de arcuri. Vreau sa-i pun o valva cu recirculare type rs de la Forge. Modificari la care m-am gandit sunt mai mult vizuale momentan vreau sa fiu satisfacut de acest aspect, apoi trec la performante, numai bine ma invat cu ea.
Am 1111 km acum, am alimentat cu alto 101, sunt curios cum merge.
Planuri, sunt, dar va fi jucaria de distractie, nu voi merge la curse, nu-mi plac plecarile in tromba de pe loc, oricum patineaza prea mult. Momentan ramane asa, in primavara un set de arcuri. Vreau sa-i pun o valva cu recirculare type rs de la Forge. Modificari la care m-am gandit sunt mai mult vizuale momentan vreau sa fiu satisfacut de acest aspect, apoi trec la performante, numai bine ma invat cu ea.
Am 1111 km acum, am alimentat cu alto 101, sunt curios cum merge.
bun, ori sunt eu paranoia, ori nu stiu ... frana pe roata spate dreapta, scartaie cand merg incet si apas putin pedala de frana, iar la aceleasi viteze cand franez aud placutele pe fata cum freaca de parca e fier pe fier. M-am uitat la discuri, placute, sunt ... noi .. din experienta proprie, stiu ca asa faceau si la lancer, la coltul nostru de td si la outlander chiar .. dar ma dispera!