2008 Colt CZ3 1.3 95 CP Porcelain White - my "minivan

Prezinta-ti Coltul aici!
Scrie răspuns
gabitzu
EVO I

Mesaj de gabitzu » Lun Feb 14, 2011 5:25 pm

Neah, mai are de munca
Ca sa iasa poza bine, trebuia o lumina mai slaba pe masina (gen lanterna) si o expunere mai lunga. Ar fi iesit orasul mai luminat iar masina ar fi ramas la fel. Sau sa fi facut poza fara oras in fundal (fundal negru).

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Lun Feb 14, 2011 5:27 pm

tocmai combinatie cu orasul iluminat, din fundal, mi se pare ca desavarseste imaginea.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Feb 15, 2011 6:54 pm

N-a fost decat un mic experiment, ideea e ca n-am putut nici sa abordam toate unghiurile pe care le-am fi vrut, ca prin zona mai erau unii de faceau teste de amortizoare in asteptarea maretului Valentine's.

andrei

Mesaj de andrei » Dum Feb 27, 2011 5:40 pm

Am trecut zilele trecute pe la Robby si i-am aratat zgomotul pe care il reclamam aici. Am concluzionat ca nu e ceva mecanic si ca e posibil sa fie datorat faptului ca sunt cateva clipsuri lipsa de la un impact mai vechi cu un caine.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Apr 26, 2011 11:53 pm

Cateva poz(n)e noi.

Revin maine cu noutati (de ordin tehnic).

andrei

Mesaj de andrei » Joi Apr 28, 2011 9:47 am

Dat fiind faptul ca in ultima vreme gandacul a cam fost neglijat si ca se apropia revizia de 60k km, s-au intamplat urmatoarele:

- verificat articulatii, lichide in prima faza.
Va trebui sa schimb probabil amortizoarele, cel dreapta fata e problematic, deci oricum intra ambele in ecuatie.. iar cele spate par sa fie scurse, nimic iesit din comun in cazul Coltului/

Apoi s-au schimbat filtrele, uleiul, era si uleiul din cutie in plan, insa a ajuns comanda tarziu si avand in vedere ca de cand s-a incalzit nu prea mai agata, am decis sa mai aman. S-au schimbat si cureaua de accesorii, placutele (EBC Green Stuff) si discurile de frana (Textar) si alte anvelope 205/45 R16:

- Cooper Zeon 2XS pentru fata

- Dunlop SP2000 pentru spate

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Apr 28, 2011 11:47 am

Ce-mi poti spune despre cauciucurile de pe fata? Ce te-a facut sa le alegi ? De ce n-ai luat 4 ?

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Joi Apr 28, 2011 2:21 pm

A venit primavara, a iesit si Gandacelul la soare.
Imi poti recomanda si mie, eventual private, sursa placutelor/discurilor? Ce ulei ar fi indicat pentru cutie?

andrei

Mesaj de andrei » Vin Apr 29, 2011 2:17 pm

@shadow2blade: Sunt fabricate in Anglia, prea multe nu stiu sa iti spun. Le-am ales datorita pretului, era o reglare de stocuri si doar doua bucati au fost disponibile. La fel si in cazul celor de pe spate.

@the1: placutele sunt de la 4turbo, pentru discuri stai cu ochii la Bursa, o sa rasara un anunt in curand.

Pentru cutie comandasem Valvoline DuraBlend 75w90.

andrei

Mesaj de andrei » Mar Mai 24, 2011 6:25 pm

Am fost si am inspectat putin anvelopa care a avut de suferit datorita starii "impecabile" a DN 12C. Se pare ca nu era doar o singura galma, ci vreo trei, doua din ele fiind pe interior.

Am decis sa trec la niste anvelope cu talon o idee mai mare, astfel ca am dotat gandacul cu patru Dunlop SP Sport Fast Response 205/50 R16. Deocamdata n-am facut decat vreo 10 km cu ele prin tancodromurile din Iasi (drumuri publice or fi fost ele candva, da' asta probabil cu mult inainte de razboi),si exista clar o diferenta dpdv al confortului.

Poze urmeaza dupa ce inlocuiesc ornamentul pierdut prin aceleasi locuri.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul meu”