2008 Colt CZ3 1.3 95 CP Porcelain White - my "minivan
- shadow2blade
- EVO I
Dat fiind faptul ca in ultima vreme gandacul a cam fost neglijat si ca se apropia revizia de 60k km, s-au intamplat urmatoarele:
- verificat articulatii, lichide in prima faza.
Va trebui sa schimb probabil amortizoarele, cel dreapta fata e problematic, deci oricum intra ambele in ecuatie.. iar cele spate par sa fie scurse, nimic iesit din comun in cazul Coltului/
Apoi s-au schimbat filtrele, uleiul, era si uleiul din cutie in plan, insa a ajuns comanda tarziu si avand in vedere ca de cand s-a incalzit nu prea mai agata, am decis sa mai aman. S-au schimbat si cureaua de accesorii, placutele (EBC Green Stuff) si discurile de frana (Textar) si alte anvelope 205/45 R16:
- Cooper Zeon 2XS pentru fata
- Dunlop SP2000 pentru spate
- verificat articulatii, lichide in prima faza.
Va trebui sa schimb probabil amortizoarele, cel dreapta fata e problematic, deci oricum intra ambele in ecuatie.. iar cele spate par sa fie scurse, nimic iesit din comun in cazul Coltului/
Apoi s-au schimbat filtrele, uleiul, era si uleiul din cutie in plan, insa a ajuns comanda tarziu si avand in vedere ca de cand s-a incalzit nu prea mai agata, am decis sa mai aman. S-au schimbat si cureaua de accesorii, placutele (EBC Green Stuff) si discurile de frana (Textar) si alte anvelope 205/45 R16:
- Cooper Zeon 2XS pentru fata
- Dunlop SP2000 pentru spate
- shadow2blade
- EVO I
@shadow2blade: Sunt fabricate in Anglia, prea multe nu stiu sa iti spun. Le-am ales datorita pretului, era o reglare de stocuri si doar doua bucati au fost disponibile. La fel si in cazul celor de pe spate.
@the1: placutele sunt de la 4turbo, pentru discuri stai cu ochii la Bursa, o sa rasara un anunt in curand.
Pentru cutie comandasem Valvoline DuraBlend 75w90.
@the1: placutele sunt de la 4turbo, pentru discuri stai cu ochii la Bursa, o sa rasara un anunt in curand.
Pentru cutie comandasem Valvoline DuraBlend 75w90.
Am fost si am inspectat putin anvelopa care a avut de suferit datorita starii "impecabile" a DN 12C. Se pare ca nu era doar o singura galma, ci vreo trei, doua din ele fiind pe interior.
Am decis sa trec la niste anvelope cu talon o idee mai mare, astfel ca am dotat gandacul cu patru Dunlop SP Sport Fast Response 205/50 R16. Deocamdata n-am facut decat vreo 10 km cu ele prin tancodromurile din Iasi (drumuri publice or fi fost ele candva, da' asta probabil cu mult inainte de razboi),si exista clar o diferenta dpdv al confortului.
Poze urmeaza dupa ce inlocuiesc ornamentul pierdut prin aceleasi locuri.
Am decis sa trec la niste anvelope cu talon o idee mai mare, astfel ca am dotat gandacul cu patru Dunlop SP Sport Fast Response 205/50 R16. Deocamdata n-am facut decat vreo 10 km cu ele prin tancodromurile din Iasi (drumuri publice or fi fost ele candva, da' asta probabil cu mult inainte de razboi),si exista clar o diferenta dpdv al confortului.
Poze urmeaza dupa ce inlocuiesc ornamentul pierdut prin aceleasi locuri.