2008 Mitsubishi Colt 1.3 95cp Sparkling Black
Ei hai nu fi dezamagit acum...
Nu, vroiam sa zic la ce se gandeste cand a zis asta...
QUOTE (metal_militia)Daca vrei sa-i faci ceva, fa-i ceva specific Mitsubishi sau RalliArt sau japonez..
Imi place foarte foarte mult alba, dar as vrea prin intermediul unui colant bine-pus sa ii dau uuun picut de culoare.
Nu, vroiam sa zic la ce se gandeste cand a zis asta...
QUOTE (metal_militia)Daca vrei sa-i faci ceva, fa-i ceva specific Mitsubishi sau RalliArt sau japonez..
Imi place foarte foarte mult alba, dar as vrea prin intermediul unui colant bine-pus sa ii dau uuun picut de culoare.
- marius_EVO
- EVO I
Pai... jantele momentan sunt de culoare stock Ma bate gandul la vopsire cu negru. Problema mare in momentul de fata este insa culoarea in care ar da bine sa fie vopsite etrierele ... si "!damn!" asta cu adevarat alegere grea mai ales ca rosii, portocalii, verzi sau galbene nu prea ma incanta... vreau o culoare deosebita... ma batea gandul inclusiv la cromare ) si de aceea inca nu vopsesc jantele cu negru
- metal_militia
- EVO I
Problema rezolvata!
Aseara m-am invrednicit sa vopsesc o janta neagra si etrierul aferent acesteia. Inca 3 operatiuni asemanatoare si voi ajea jante negre (relativ mat) si etriere albe (pentru moment).
Am rezolvat de altfel si cu revizia de 30.000 . Costuri: 640 lei
Nu au fost nici un fel de probleme ale componentelor si nici erori in computerul masinii. Amortizoarele nu sunt scurse, iar ideea de instabilitate pe care o deduceam s-a dovedit a fi din vina drumurilor de calitate din Romanica
Voi reveni cu poze dupa ce finalizez "paint job'ul"
Aseara m-am invrednicit sa vopsesc o janta neagra si etrierul aferent acesteia. Inca 3 operatiuni asemanatoare si voi ajea jante negre (relativ mat) si etriere albe (pentru moment).
Am rezolvat de altfel si cu revizia de 30.000 . Costuri: 640 lei
Nu au fost nici un fel de probleme ale componentelor si nici erori in computerul masinii. Amortizoarele nu sunt scurse, iar ideea de instabilitate pe care o deduceam s-a dovedit a fi din vina drumurilor de calitate din Romanica
Voi reveni cu poze dupa ce finalizez "paint job'ul"
Dupa revizie, am achizitionat un filtru "sport" "universal" in speranta ca poate face ceva vizibil masinii si chiar a puturosit-o si i-a marit consumul. ) in scurt timp revenim pe original, ca ... "asa e mai bine".
Km avem acum 34000.
Probleme de nici un fel, cu exceptia unui prezon fata stanga, al carei filet a fost stricat de vulcanizatori... pfff.
Km avem acum 34000.
Probleme de nici un fel, cu exceptia unui prezon fata stanga, al carei filet a fost stricat de vulcanizatori... pfff.