2008 Colt CZ3 1.3 95 CP Porcelain White - my "minivan
- shadow2blade
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
Man , esti pregatit de pentru orice eventualitate , de jocurile de noroc ?
Da , nu ascund ca nu-mi plac chestiile atarnatoare de oglinda si / sau lipide de parbriz .
Masinuta arata bine , n-avem ce sa reprosam , si proprietarul o tine ca pe un bibelou . Bravo si sa te bucuri de ea cat mai mult cu putinta .
Ia zi , cum mai stai cu orele de zbor ?
Da , nu ascund ca nu-mi plac chestiile atarnatoare de oglinda si / sau lipide de parbriz .
Masinuta arata bine , n-avem ce sa reprosam , si proprietarul o tine ca pe un bibelou . Bravo si sa te bucuri de ea cat mai mult cu putinta .
Ia zi , cum mai stai cu orele de zbor ?
QUOTE (andrei @ Jan 14 2009, 09:04 PM) Ieri a primit folie pt geamuri, sper sa nu am probleme din cauza asta: 5% transparenta cele de pe spate si 36% cele pe fata. In ciuda aparentelor, vizibilitatea nu e afectata aproape deloc, atatin afara cat si in toate oglinzile retrovizoare fiind absolut ok.
Poze:
Arata foarte foarte bine masina cu folie ! Vroiam sa te inreb daca a fost necesar demontarea feteler de usi pentru montarea foliei ?
Poze:
Arata foarte foarte bine masina cu folie ! Vroiam sa te inreb daca a fost necesar demontarea feteler de usi pentru montarea foliei ?