Consum Lancer
QUOTE (Sfinxul)La ultimul drum facut pe ruta Galati-Braila-Buzau-Urziceni-Bucuresti si retur, (in total 490 Km din care aproximativ 40 de km facuti in Bucuresti) consum 8,2%. Tinand cont ca in Bucuresti am circulat dua zile doar la ore de varf + o asteptare de aproape o ora si jumatate in intr-una din zile la intersectia Dorobanti cu Stefan cel Mare, nu mi se pare mult.
La drumul anterior facut tot in Bucuresti dar mergand pe autostrada (la dus), consumul a fost de 7,6%. Pe autostrada, mers in general cu 130 - 140 Km/h.
Am observat ca atunci cand treci peste 3000 - 3100 rpm, incepe sa se simta si la consum.
Incepe sa se simta bine de tot la consum cand treci de 3000 rpm. Mie mi-a luat la un drum Constanta-Bucuresti si retur 10.6%, mers cam 140-150 pe autostrada si cam 120 in rest, cu retrogradarile si depasirile aferente.
La drumul anterior facut tot in Bucuresti dar mergand pe autostrada (la dus), consumul a fost de 7,6%. Pe autostrada, mers in general cu 130 - 140 Km/h.
Am observat ca atunci cand treci peste 3000 - 3100 rpm, incepe sa se simta si la consum.
Incepe sa se simta bine de tot la consum cand treci de 3000 rpm. Mie mi-a luat la un drum Constanta-Bucuresti si retur 10.6%, mers cam 140-150 pe autostrada si cam 120 in rest, cu retrogradarile si depasirile aferente.
- marius_lancer
- EVO I
Am vrut o data sa merg de cand se aprinde becul pana raman in pana prostului. Asa ca am umplut un bidon de 5 litri din ala de la lichid de parbriz cu benzina si am mers pana m-am saturat. Si pana la urma am oprit sa fac plinul ca sa nu pierd promotia de la OMV
- Fişiere ataşate
-
- Consum.jpg (76.73 KiB) Vizualizat de 4794 ori