2010 Mitsubishi Asx 1.6 117cp 2wd Invite Polar White

Prezinta-ti ASX-ul aici!
Scrie răspuns
numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Vin Oct 08, 2010 7:28 pm

total aiurea indicatorul ala de schimbare optima a vitezei cel putin la honda accord dizel... la 2mii iti cere sa schimbi treapta... pai se duce naibii turbina, filtru de particule si altele... la benzina mai e cum mai e

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Sâm Oct 09, 2010 12:04 am

Schimbarea e optima doar pentru consum.

f.cristi
EVO I

Mesaj de f.cristi » Sâm Oct 09, 2010 2:30 am

QUOTE (palatin @ Oct 8 2010, 12:54 AM) Nu am reusit sa negociez nimic.

Eu am obtinut o reducere de 1000 Euro pt. un 1.8 D 4X4 Intense (comanda data in Iulie).

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Sâm Oct 09, 2010 8:35 am

QUOTE (palatin @ Oct 8 2010, 03:53 PM) Am totusi o mare nelamurire...pe saitul Mitsubishi Romania zice despre ASX ca ar avea frane regenerative........Eu am trimis un email la ei prin care i-am rugat sa ma lamureasca ce-i cu franele astea si raspuns inca nu am primit....
Stie careva ceva despre acest subiect(nu ma refer la definitia franelor regenerative...ci efectiv daca ASX are asa ceva si cum functioneaza....) ?
Poate asta te ajuta...

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Sâm Oct 09, 2010 11:15 am

1000 euro discount pentru un model abia lansat e bine. Probabil ca raportat la valoarea modelului mai ieftin si discountul putea fi mai mic... spre inexistent, totusi.

AndreiS
EVO I

Mesaj de AndreiS » Sâm Oct 09, 2010 7:04 pm

Sa o stapanesti sanatos!
Arata foarte bine pe alb...trebuie sa o tii curata tot timpul pentru a atrage maximum de priviri pe strada...

the1
EVO I

Mesaj de the1 » Sâm Oct 09, 2010 7:36 pm

La cat de rare sunt deocamdata ASX-urile cred ca atrage privirea chiar si murdara.

palatin
EVO I

Mesaj de palatin » Dum Oct 10, 2010 10:47 am

Salutare la toata lumea
Am fost ieri in primii 200 km afara din oras.De la inceput a avut proba de foc a celor din Cluj:Dealul Feleacului.... Masina trage bine la deal,fara a avea brutalitatea dieselului....
Totusi,tinind cont de faptul ca are 115 cai si ca am fost 4 adulti,am urcat cu a 4-a pina sus,ultimii 200 de metri trebuind totusi sa-i dau a 3-a.Nu o zic cu gezamagire,doar constat.
In prima faza am fost un pic dezamagit de zgomotele de rulare,dar mi-am dat seama ca e din cauza granulatiei asfaltuluisi mi-am revenit.
La 120-140km/h nu se aude zgomot de flux de aer....
Mare parte a traseului a fost facuta noaptea si sunt foarte multumit de faruri:dau o pata de lumina constanta si compacta si asigura vizibilitate f buna,atit pe faza lunga cat si pe faza scurta
Masina sta foarte bine pe curbe,directia e precisa,e usor de condus.
Motorul are un sunet usor gutural cand "il calci" .....interesant.
Am facut tot timpul greseala sa compar cu A6 ce l-am avut inainte.....si recunosc ca am gresit.A6 avea 6 viteze si urcam Feleacul cu a 4-a,iar aici am 5 viteze si am avut pretentia ca sa urc tot cu a 4-a....
Am descoperit cu mare placere pozitia odihnitoare in scaun.....are suport lombar (chiar nu am stiut de asta)
Ca un minus,dar nu foarte mare,este comanda aerului conditionat.......Eu l-am pus pe 20 si in rest pe automat....nu mentine temperatura constanta......mi-era cind rece ,cand cald.Repet,poate nu stiu inca sa umblu cu AC-ul.
Per total sunt multumit de alegerea facuta,si cred ca o sa ne intelegem bine

allexino
EVO I

Mesaj de allexino » Dum Oct 10, 2010 2:28 pm

La faza cu AC-ul, e din categoria ASA FAC TOATE. Si la Lancer e aceeasi problema. Clima pur si simplu are un mod ciudat si propriu de a functiona. De exemplu mi se intampla foarte des ca afara sa fie 10 grade, eu sa o pun la 22 de grade si sa nu bage caldura ci un aer usor rece, drept pentru care tre sa urc pe la 26-27 de grade.

f.cristi
EVO I

Mesaj de f.cristi » Dum Oct 10, 2010 3:28 pm

QUOTE (palatin @ Oct 7 2010, 09:26 PM) Uite pozele de cind mi-a venit masinutza......
Lampa centrala din spoilerul spate e ochi de pisica sau lampa ....de ceata ? Daca e lampa de ceata inseamna ca in triplele spate nu mai au alte lampi de ceata ?

Scrie răspuns

Înapoi la “ASX-ul meu”