2010 Mitsubishi Asx 1.6 117cp 2wd Invite Granite Brown
@rudibedy
Spune, te rog, daca ai fost cu masina la service pentru condensul pe faruri. Ceea ce se intimpla cu ele nu e normal si sint curios cum vor reactiona cei care au vindut-o. Sint un pic dezamagit. Am un Colt si as fi dorit un ASX, dar, pentru mine, devine prea scumpa pentru asemenea probleme.
Spune, te rog, daca ai fost cu masina la service pentru condensul pe faruri. Ceea ce se intimpla cu ele nu e normal si sint curios cum vor reactiona cei care au vindut-o. Sint un pic dezamagit. Am un Colt si as fi dorit un ASX, dar, pentru mine, devine prea scumpa pentru asemenea probleme.
Mi s-a crapat parbrizul, am lasat-o in parcare, era ok, cand m-am intors era o crapatura de vreo 10-15cm in partea dreapta a parbrizului care incepea din margine. Acum solutia ar fi sa schimb tot parbrizul, problema care o vad aici este ca pe parbriz este senzorul de ploaie/lumina si oglinda si mi-e sa nu o monteze aiurea pe parbrizul nou.
Pe garantie nu cred ca se schimba, am sunat dealer-ul si a zis ca nu crede ca garantia acopera piesele din sticla....deci CASCO. Acum sper ca au parbriz pe stoc si ca vine cu tot cu oglinda si senzor montate . Oricum ca in fabrica nu cred ca iese .
Pe garantie nu cred ca se schimba, am sunat dealer-ul si a zis ca nu crede ca garantia acopera piesele din sticla....deci CASCO. Acum sper ca au parbriz pe stoc si ca vine cu tot cu oglinda si senzor montate . Oricum ca in fabrica nu cred ca iese .
Am sunat acum la consilierul de daune de la mitsubishi, se pare ca va merge cu mine pe la asigurator si va rezolva el toate actele/decontarile ceea ce e super . Deci nu trebuie sa astept dupa acordul asiguratorului sa imi scot masina. Daca geamul e pe stoc se schimba intr-o zi. Geamul costa in jur de 24mil, din pacate am fransiza de 100euro dar asta e...
Daca pe parbriz nu este urma de lovitura si crapatura a inceput din margine ar trebuie sa intre pe garantie mai ales daca e crapat pe interior. Deci daca parbrizul nu are urma de lovitura dute cu tupeu la service si cere inlocuirea pe garantie si daca nu vor treci la amenintari gen OPC.
La casco e posibil sa nu accepte inlocuirea daca nu are semne de lovituri de piatra sau alte corpuri dure asa ca ai mare grija.
La casco e posibil sa nu accepte inlocuirea daca nu are semne de lovituri de piatra sau alte corpuri dure asa ca ai mare grija.
Am fost mai devreme afara si am vazut pana la urma semnul de la piatra, e chiar sub stergator. Ma duc sa fac niste poze.
Later Edit:
Doua poze cu beleaua, ieri am crezut ca e defect de fabrica (gen prea strans geamul), acum am vazut floarea. Am scazut putin calitatea la imagini, erau prea mari.
[attachment=12104:din_fata.jpg] [attachment=12103:de_sus_dreapta.jpg]
Later Edit:
Doua poze cu beleaua, ieri am crezut ca e defect de fabrica (gen prea strans geamul), acum am vazut floarea. Am scazut putin calitatea la imagini, erau prea mari.
[attachment=12104:din_fata.jpg] [attachment=12103:de_sus_dreapta.jpg]
- Fişiere ataşate
-
- din_fata.jpg (431.02 KiB) Vizualizat de 2456 ori
-
- de_sus_dreapta.jpg (140.33 KiB) Vizualizat de 2443 ori