Cost Revizii Si Piese
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (PaulT @ Dec 1 2010, 12:03 PM) Dar nu inteleg un lucru... De ce luati in calcul uleiul de la service in cazul reviziilor? Se poate folosi fara cea mai mica problema uleiul adus de client.....
Salut!
Depinde de dealer, la cluj mi-au spus clar ca nu am ce cauta cu ulei sau filtre, nu le agreeaza iar costul reviziei de 2 ani este de 1100 lei!
In regie proprie revizia cu ulei motul, filtru de ulei original si I.T.P. costul a fost de 300 lei!
Salut!
Depinde de dealer, la cluj mi-au spus clar ca nu am ce cauta cu ulei sau filtre, nu le agreeaza iar costul reviziei de 2 ani este de 1100 lei!
In regie proprie revizia cu ulei motul, filtru de ulei original si I.T.P. costul a fost de 300 lei!
Revizia nu consta daor in inlocuirea filtrelor si a uleiului, se mai fac si diverse verifica la jocuri articulatii, scurgeri lichide in compartimentul motor etc, unele din aceste verificari sunt greu de facut in regie propie si unii nici nu stiu cum se fac, e bine de facut revizia la reprezentanta insa preturile sunt extrem de exagerate, mai ales manopera
QUOTE (adrian lancer @ Dec 1 2010, 04:40 PM) Salut!
Nu au voie sa iti impuna uleiul. Ii poti reclama. Toti incearca initial sa iti bage pe gat produsele proprii. La ADRAS, cu Loganul, in clipa in care am pus mana pe telefon cu intentia de a suna la Dacia si la ANPC au acceptat uleiul meu(dupa 30 minute de parlamentari ca in desene animate inclusiv cu seful de service..). La MCar, cu Mitsu, nu am avut nici cea mai mica problema... Trebuie sa aduci ulei care sa respecte cel putin normele din manualul masinii.
Nu au voie sa iti impuna uleiul. Ii poti reclama. Toti incearca initial sa iti bage pe gat produsele proprii. La ADRAS, cu Loganul, in clipa in care am pus mana pe telefon cu intentia de a suna la Dacia si la ANPC au acceptat uleiul meu(dupa 30 minute de parlamentari ca in desene animate inclusiv cu seful de service..). La MCar, cu Mitsu, nu am avut nici cea mai mica problema... Trebuie sa aduci ulei care sa respecte cel putin normele din manualul masinii.
poate la alte marci iti fac alte verificari cu ocazia reviziilor, dar la mitsubishi ( majoritatea service-urilor ) nici macar nu iti fac verificarile reclamate de clienti si care ar trebui remediate intrucat masina este in garantie.
asa ca sa nu va asteptati ca de 1000 -1500 lei sa va dea masina peste cap la revizii.
iar cu privire la preturile din tabel le puteti compara preturile din calculatorul preturilor reviiziilor de pe site-ul mcar cu realitatea : 2 linii paralele
asa ca sa nu va asteptati ca de 1000 -1500 lei sa va dea masina peste cap la revizii.
iar cu privire la preturile din tabel le puteti compara preturile din calculatorul preturilor reviiziilor de pe site-ul mcar cu realitatea : 2 linii paralele
- adrian lancer
- EVO I
QUOTE (the1 @ Dec 1 2010, 09:45 PM) Macar din cand in cand e bine ca revizia sa mai fie facuta si la dealer sau macar un service autorizat, nu doar in regie proprie....
Salut!
Sunt perfect de acord cu tine, dar avand in vedere ca masina are numai 15k nu avea rost sa arunc banii si sa-mi fac nervi la dealer!
Salut!
Sunt perfect de acord cu tine, dar avand in vedere ca masina are numai 15k nu avea rost sa arunc banii si sa-mi fac nervi la dealer!
La service-ul de marca este hotie la drumul mare. . nu stiu la asx, dar pe mine la colt 1.1 benzina m-au taxat ultima data cu ~1000ron pt un schimb de ulei si placute si asta era acum 2 ani si jumatate (era masina inca in garantie); ca de atunci nu m-au mai vazut. . . acum cateva zile am fost din nou pe la mcar si m-au anuntat politicos ca au promotie la revizie: un litru ulei si filtru ulei gratis.Bun, zic eu, cat ar fi in aceste conditii pretul unei revizii? Mi se raspunde, de sa mor de ras: aprox 800ron. . am facut in regie proprie si m-a dus la 450, sa vedeti diferenta. . .
prima revizie asx 1,6 benzina la mit motors baneasa bucuresti m-a costat doar 550 de lei ! Adevarat , ca am ales consumebile echivalente (prodeuse tot de japonezi) , cu exceptia uleuliului care a fost cel original.Am stat 1 ora si jumatate si recunosc ca in vremurile astea mi-a picat tare bine suma asta mica . In rest, vreau sa spun ca ASX este o masina devarata , produsa de oameni care stiu ce fac !