Impresii Test Drive

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi ASX
Scrie răspuns
the1
EVO I

Mesaj de the1 » Sâm Oct 09, 2010 12:02 am

Probabil pentru confort...

f.cristi
EVO I

Mesaj de f.cristi » Dum Oct 10, 2010 9:49 pm

Poate sa posteze cineva care are xenon pe ASX niste poze cu farurile aprinse, atat pe faza lunga cat si pe faza scurta ?

gica
EVO I

Mesaj de gica » Dum Oct 31, 2010 1:18 pm

Minune mare ! Pentru mine cel putin, am vazut in sfarsit pe strada, la semafor, la doi pasi de mine un ASX acum 2 zile. Este primul pe care il vad in trafic, cred ca am mai zarit unul acum vreo 2 saptamani insa departe si nu am observat daca nu cumva era de drive test. Dar acesta pe care l-am vazut acum era alb, cred ca era varianta inform, deoarece am senzatia ca avea capace de roti. A fost o premiera pentru mine, asa ca am scris aici, imi car scuze daca sunt cam pe langa subiect.

andrei

Mesaj de andrei » Lun Noi 01, 2010 12:52 pm

Am zarit si eu unul alb zilele trecute, condus de o domnisoara.

Sigur nu era cel de drive, ala e inscriptionat.

tomde
EVO I

Mesaj de tomde » Lun Noi 01, 2010 1:38 pm

Asa e, cele de test drive sunt cu elemente grafice albastru deschis. Asa era cea condusa de noi la teste.

jolly7777
EVO I

Mesaj de jolly7777 » Sâm Noi 06, 2010 12:03 am

Sunt nou pe forum intrucit voi achizitiona cit de curind un ASX 4wd, intense, blue
Primul diesel si prima masina de origine non-germana, sper sa ne impacam bine.

Cautam un crossover care sa poate fi condus prin bucuresti de acum ceva timp, am fost la test drive si am fost surprins placut de ASX la condus si agilitate (avind in vedere dimensiunile), plus am condus cindva de mult un subaru cred ca outback si nu se compara cind vine vorba de facut slalom prin traficul din buc (dap, sunt din ala care se strecoara si pe care il injuri cind il vezi in oglinda laterala trecind la mm). Cu acel subaru aveai senzatia clara ca mergi cu un vapor, strecuratul era imposibil, insa la ASX nu am intimpinat problema asta, este foarte agila (nici nu am testat metoda strecuratului prin trafic prea mult intrucit vinzatorul se tinea deja cu ambele miini de minerul din tavan).

Am condus pe un drum pe care il stiu de mult timp, este acolo o curba la dreapta pe care o luam cu dacia berlina pe la 40 si se ridica pe cele 2 roti din stinga, cu subaru luam curba in jur de 60, nu se ridica, insa derapa spre stinga, cu opel astra clasic la 60 doar se inclina masina, nu derapeaza. Spre marea mea uimire cu ASX aveam aproape 60 si ma asteptam sa derapeze, nu a derapat deloc, doar s-a inclinat acceptabil, cred ca putin mai putin decit astra, cu un Nissan (cred ca X-Trail) in aceasi curba era sa ma rastorn avind putin peste 50.

La inceput eram foarte extaziat de AS&G, insa cu masina de test drive nu am reusit sa o fac sa se opreasca motorul din vreo 4 incercari urmind indeaproape explicatiile vinzatorului (ca trebuie sa ai 40 si sa opresti si tot asa), el a zis ca poate din cauza ca sunt consumatori, in masina totul era oprit, ac, casetofon, insa posibil sa fi fost aprinse ceva becuri pe exterior.

Scaunul soferului mi s-a parut foarte ok si comfortabil, treaba cu pozitia inalta nu am inteles-o, am condus tot felul de masini si nu mi s-a parut ca la ASX este atit de inalta incit sa conteze (de ex sa vezi peste loganul din fata), evident este mai sus decit la o berlina normala, dar la care SUV nu este asa, sa nu uitam ca pe linga ca este crossover este si SUV (pe sasiu de outlandaer).

Faptul ca vezi botul pe mine ma lasa rece, personal ma simt la fel de bine si sa il vad si sa nu-l vad....

Momentan astept livrarea (sapt viitoare luni)

gica
EVO I

Mesaj de gica » Dum Noi 07, 2010 3:50 pm

Sa ne-o prezinti si noua cand iti vine !... masina desigur.

Cat despre AS&G, poti sa stai linistit, acelasi lucru l-am patit si eu la test drive, nu mi-a functionat, insa se pare ca a fost pre frecata, tocmai venise dintr-un alt test, statuse mult la relanti...etc si sistemul nu era asa bine incarcat. Cum am luat-o pe a mea si-a facut treaba si de asemenea are unele momente cand nu intra, in mod inexplicabil la prima vedere AS&G-ul, insa sunt mai multi factori, unul este si temperatura scazuta. In carte scrie ca daca sunt sub 3 grade nu actioneaza. Insa in frana de motor incarca bateria bine si daca o folosesti relativ frecvent ASGul va fi operational in majoritatea situatilor.

adrian_c
EVO I

Mesaj de adrian_c » Dum Noi 07, 2010 10:40 pm

Salutare,

Fac un apel ne-umanitar catre posesorii de ASX de pe forum (Gica, Gheisa si altii). Despre ce este vorba : de cand am facut drive-test am observat distanta prea mica dintre bara fata (mai bine spus partea de jos a barii) si primul radiator (care poate fi cel de AC sau intercoolerul). Poate cineva masoare distanta dintre partea interioara a barii si acest radiator, eventual sa faca o foto de aproape (putin din lateral) ? Am atasat si o foto.

[attachment=11051:mitsu_fata.JPG]

Exista oare o ranforsare in zona aceea a barii ? Ati observat cand va parcati daca bara de la ASX este la aceeasi inaltime cu cea a celorlalte masini non-SUV ?

Chestia asta ma da cel mai mult inapoi de la cumpararea acestui model. Si sa va spun si de ce :

1. radiator poate fi atins daca cineva loveste mai tare bare cand se parcheaza, mai ales daca are si carlig de remorcare;
2. in cazul unui accident frontal usor (se mai intampla ) radiatorul asta este imediat afectat.

Multumesc anticipat !
Fişiere ataşate
mitsu_fata.JPG
mitsu_fata.JPG (23.79 KiB) Vizualizat de 2232 ori

andrei

Mesaj de andrei » Lun Noi 08, 2010 9:59 am

QUOTE (adrian_c @ Nov 7 2010, 10:40 PM) 1. radiator poate fi atins daca cineva loveste mai tare bare cand se parcheaza, mai ales daca are si carlig de remorcare;
2. in cazul unui accident frontal usor (se mai intampla ) radiatorul asta este imediat afectat.

1. To obisnuiesti sa parchezi cu viteze de la 30 km/h in sus de-ti pui problema unui impact suficient de puternic care sa afecteze acel radiator?

2. In cazuri de genu', ar trebui sa te bucuri daca ramane afectat doar acel radiator.

cix
EVO I

Mesaj de cix » Lun Noi 08, 2010 10:19 am

Lancerul are o bara metalica in acea zona si tind sa cred ca si ASX-ul are. Eu cred ca trebuie sa dai prea tare ca sa ajungi la intercooler. Nu stiu daca acest aspect ar trebui sa influenteze decizia ta. Cred ca sunt altele mult mai importante.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi ASX”