Accesorii ... Inutile Dar Frumoase
Am gasit niste lucruri dragute dar destul de inutile ... si tocmai "sondez terenul"... adica incerc sa conving nevasta... pentru a achizitiona asa ceva.
Protectie Fata ASX
Protectie Fata ASX2
Protectie ASX
Sint numai 3 exemple.... Firma asta cu sediul in Wiesbaden face si mai multe tipuri... puteti vedea online cautind pe HotCarParts
Deci sa vedem ... daca argumentul... ce ne facem draga daca nr loveste mistretul... poate convinge nevasta.
Protectie Fata ASX
Protectie Fata ASX2
Protectie ASX
Sint numai 3 exemple.... Firma asta cu sediul in Wiesbaden face si mai multe tipuri... puteti vedea online cautind pe HotCarParts
Deci sa vedem ... daca argumentul... ce ne facem draga daca nr loveste mistretul... poate convinge nevasta.
Din punct de vedere al functionalitatii si rezistentei la accidente, te asigur ca daca bullbar-ul nu este montat corespunzator si ranforsat cum scrie la carte, in cazul unui impact (indiferent cu ce, animale, alte masini, copaci, etc.) avariile la masina pot sa fie mult mai multe si mai mari, decat daca lovesti obstacolul doar cu bara - grila - capota.
Iti spun asta pentru ca am detinut o masina de teren la care doream un bullbar si desi nu l-am cumparat/montat, m-am interesat foarte mult in privinta tuturor aspectelor ce tineau de montaj si siguranta.
Respect!
Iti spun asta pentru ca am detinut o masina de teren la care doream un bullbar si desi nu l-am cumparat/montat, m-am interesat foarte mult in privinta tuturor aspectelor ce tineau de montaj si siguranta.
Respect!
- cybercaster
- EVO I
Eu am gasit pe astia... si ma gandesc f serios sa montez ... macar pe fata bull barul
http://www.bullbar-praguri.ro/mitsubishi/mitsubishi-asx
http://www.bullbar-praguri.ro/mitsubishi/mitsubishi-asx
- cybercaster
- EVO I
QUOTE (Andrew @ Mar 2 2012, 11:05 AM) Bullbarul este ilegal si in Romania, vine dinspre Uniunea Europeana chestia, inca din 2009.Chestie sigura.Intereseaza-te.
Hmmmmm.......
Nu daca are marcaj CE adica E, atunci e atorizat fara rar pe drumuri publice in Ro si EU.
Fara Cunostiinte mai putine detalii car duc lume in eroare.
Adevart e ca da nu toate sunt legale dar sunt si care sunt legale.
Hmmmmm.......
Nu daca are marcaj CE adica E, atunci e atorizat fara rar pe drumuri publice in Ro si EU.
Fara Cunostiinte mai putine detalii car duc lume in eroare.
Adevart e ca da nu toate sunt legale dar sunt si care sunt legale.