Salutare,
desi poate par o blonda in toata puterea cuvantului va rog sa ma ajutati cu sfaturi utile. am un asx si ieri mi-au taiat niste bullangii cauciucul pe stanga spate, am fost la baieti mi-au pus un petec si a tinut pana azi. marea mea problema este punerea cric-ului, nu stiu unde se pune si nici cum se manevrewaza ca n-am nicio manivela. fi-ti draguti si dati-mi un sfat util fara mistourile de rigoare(p-alea le iau deja in considerare).
va multumesc!
Schimbare Roata
Din cate stiu ASXul e cu chit de reparatie roata care ar trebui sa aiba si instructiuni de folosire. Daca totusi ai roata de rezerva si cric, acesta se pozitioneaza cu santul in cantul pragului si apoi cu cheia de roti sau cu o tija care ar trebui sa fie in trusa rotesti de axul cricului. Inainte sa ridici masina pe cric slabeste piulitele de la roata. Ai grija sa ai frana de mana trasa ferm si ar fi bien sa pui si bolovani la roti.
Daca pui o poza cu cricul si trusa de scule pt roti iti pot explica mai detaliat.
Daca pui o poza cu cricul si trusa de scule pt roti iti pot explica mai detaliat.
"Manivela" se face din cele 2 chei pe care le ai in portbagaj(foto 1), iar capul cricului se pozitioneaza INTRE cele 2 'scobituri' care le ai in praguri, aproape de fiecare roata a masinii(foto 2).
- Fişiere ataşate
-
- foto2.jpg (1.08 MiB) Vizualizat de 6169 ori
-
- foto1.jpg (2.05 MiB) Vizualizat de 6141 ori