Suporturi Pentru Numere Mitsu.ro
QUOTE (andrei @ Jan 13 2010, 05:03 PM) Ii rog pe cei care s-au inscris pe lista doritorilor si nu au primit inca suporturile sau nu ne-au trimis adresele sa trimita mail cu adresa la care se doreste livrarea + numele complet la andrei [at] mitsu [punct] ro.
Multumesc.
Am trimis adresa pe e-mail si as dori sa stiu modalitatea de plata si cand ma astept sa primesc suporturile. Multumesc.
Multumesc.
Am trimis adresa pe e-mail si as dori sa stiu modalitatea de plata si cand ma astept sa primesc suporturile. Multumesc.
Lukas, teapa o poti numi doar in momentul in care cineva iti ia banii si nu iti da ceva in loc. Mai sunt si alte categorii de tepe - cele sentimentale, dar nu despre asta vorbim aici. Suporturile sunt deja fabricate si este doar o chestiune de timp pana ajung la fiecare dintre cei care au comandat. Nu e nimeni care poate sa mearga la posta zilnic sa trimite cate doua suporturi de numere.
Intre timp bateti-l pe Andrei la cap ca sa vi le trimita
Intre timp bateti-l pe Andrei la cap ca sa vi le trimita
Nu vad de unde pana unde atata agitatie. Fiecare are o viata personala si, atat timp cat din pacate intervin alte chestiuni pe alte planuri, fiecare e liber sa isi stabileasca prioritatile. Nu imi amintesc sa fi semnat un contract in care sa ma angajez ca voi livra suporturile pana la o anumita data, nu s-a incasat nici un avans pt ele - asa ca nu vad de unde pana unde presupusa "tzeapa" si la fel refuz sa cred ca, comportamentul masinilor celor care doresc suporturi e afectat in vreun fel de lipsa lor. Daca ai fi avut putin spirit de observatie, ai fi sesizat ca in ultima vreme am si absentat f mult de pe forum si asta nu din cauza ca am fost in vacanta. Daca consideri ca poti face chestia asta mai bine si benevol, be my guest. Multumesc pt intelegere.