tricouri MITSU.ro

Discutii despre materiale promotionale mitsu.ro, din stadiul de proiect si pana la finalizare
Scrie răspuns
Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Joi Mai 15, 2008 6:56 pm

Deci pentru 30+ tricouri am oferta asta:

15 lei per imprimeu cu o culoare
18 lei per imprimeu cu 2 culori

Pretul la tricou nu stiu inca. A ramas sa imi spuna maine sa se intereseze. Conteaza daca vrem ieftine, sau daca vrem bune. I-am zis sa se intereseze de preturi pentru ambele.

Mi-a zis ca un tricou bun ar fi in jur de 14 lei daca nu vreau factura la el. Deci in total pe undeva la 30 lei, max 35 lei per tricou.

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Joi Mai 15, 2008 7:58 pm

QUOTE (Speedy)Deci pentru 30+ tricouri am oferta asta:

15 lei per imprimeu cu o culoare
18 lei per imprimeu cu 2 culori

Pretul la tricou nu stiu inca. A ramas sa imi spuna maine sa se intereseze. Conteaza daca vrem ieftine, sau daca vrem bune. I-am zis sa se intereseze de preturi pentru ambele.

Mi-a zis ca un tricou bun ar fi in jur de 14 lei daca nu vreau factura la el. Deci in total pe undeva la 30 lei, max 35 lei per tricou.

sunt tricouri clasice sau polo? ar fi bine sa putem alege intre clasic si polo; inca un aspect care ar trebui sa ne intereseze in momentul in care comandam ar fi marimile: S, M, L, XXXXXXXXXXL(marimile in centimetri eventual fiindca stim prea bine ca nu se prea pupa marimile intre producatori) :-D

body
EVO I

Mesaj de body » Joi Mai 15, 2008 8:55 pm

Si eu is de acord , cu nick-ul pe o maneca si culoare ar fi bine sa fie gri !
Puteti deschide lista zic eu !
La lista in dreptul fiecaruia sa se scrie si marimea !

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Joi Mai 15, 2008 8:58 pm

QUOTE (body)Si eu is de acord , cu nick-ul pe o maneca si culoare ar fi bine sa fie gri !
Puteti deschide lista zic eu !
La lista in dreptul fiecaruia sa se scrie si marimea !

nu avem inca nimic sigur. sa asteptam raspunsul lui speedy; si de ce nu, poate mai apar si alte oportunitati!

Ady
EVO I

Mesaj de Ady » Joi Mai 15, 2008 11:46 pm

Vreau si eu unul dar neaparat sa fie alb .

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mar Mai 20, 2008 9:30 am

noutati?

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mar Mai 20, 2008 12:07 pm

Eu sunt plecat pentru o saptamana in Italia. Ce pot sa va mai spun. Preturile sigur sunt acelea de mai sus, hai sa zicem 35 RON per tricou.
Problema ar fi daca se vrea mai multe chestii imprimate pentru ca trebuie folosite 2 matrite care ar costa bineinteles in plus, ar fi deci un imprimeu in plus, eu oricum nu as vrea sa imi scriu nickul pe maneca Deci in principiu ar trebui sa cadem de acord ce scriem pe ele. Apoi sa facem lista cu cei care doresc, ce culoare si marime, asta sa spunem ca o lasam deschisa pentru 2 saptamani, apoi inca o saptamana pentru trimiterea banilor posibil intr'un cont de card.

Cam astea ar fi lucrurile. Sper sa se stranga mai multe tricouri odata ca sa nu trebuiasca sa faca apoi cate 1-2.

In principiu ramane sa vorbim saptamana viitoare cand sunt in Romania.

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mie Iun 04, 2008 7:55 am

ceva noutati?
e ceva sigur?
incepem sa completam lista?

Speedy
EVO I

Mesaj de Speedy » Mie Iun 04, 2008 9:34 am

Da, puteti sa incepeti sa faceti lista.

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Mie Iun 04, 2008 11:56 am

in cazul asta te-as ruga sa ne comunici preturile exacte si dimensiunile. o sa se inceapa o lista si vom ruga pe Andrei sa puna un shortcut al acestui topic in fiecare categorie a forumului pentru a fi accesibil tuturor.
Ar trebui sa ne hotaram la o culoare si la cum va arata tricoul pentru a fi toate la fel.

Scrie răspuns

Înapoi la “Boutique mitsu.ro”