Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Mar 17, 2011 9:29 am

Andrei , ti-ai facut prieteni noi ??? mi-a luat ceva sa sterg ce era de sters ...

andrei

Mesaj de andrei » Joi Mar 17, 2011 9:35 am

Nu, era unul singur si vechi.

De pe acelasi IP mai era inregistrat userul RACINGCODE cu adresa de mail marketing@racingcode.ro . Poate ne lamureste RC-ul daca e o noua strategie de marketing a faimoasei companii de tuning.

Andrei_RC
EVO I

Mesaj de Andrei_RC » Joi Mar 17, 2011 3:57 pm

Salut,
Lamuririle pe care le pot da sunt urmatoarele:

1. Nu am apucat sa vad mesajele in cauza
2. Nu stiu de pe ce IP au fost scrise si nici nu am cum sa verific
3. Nu sunt convins ca ar fi fost Sebi (desi are ceva antecedente pe forumurile de auto de la noi ceea ce il plaseaza pe "lista de suspecti")
4.Nu vad de ce relatia dintre tine si Sebastian trebuie sa ma implice pe mine. Pentru lamuriri poti folosi chiar marketing@racingcode.ro - aceasta fiind citita de Sebi
5. Racing Code este o companie de tuning faimoasa prin: Softurile de exceptie pe care le face (mai ales pt Evo), dezvoltarea unui ECU propriu, Dual-soft pentru Evo si Subaru pe calculatoarele de serie, transformarea unei masini de epoca din carburator in injectie (Triumph Spitfire - Elan Schwartzenberg), Setarea masinii de concurs a lui Paul Andronic (campion Grupa H si vicecampion la Open in 2010), Standul Mustang 4X4 foarte performant si pe care il avem si stim sa il folosim foarte bine. Asta ne diferentiaza pe noi Racing Code fata de tunerii "Copy-Paste" care exista in Romania si inclusiv aici pe forum.

Pentru orice alte lamuriri despre Racing Code iti stau la dispozitie.

Andrei

andrei

Mesaj de andrei » Joi Mar 17, 2011 6:47 pm

Toicul acesta l-am mutat eu inapoi la bursa, tipul e din Iasi, il cunosc si eu i-am spus sa isi faca cont sa il vanda - ca ma tot intreba daca nu stiu cine il vrea.

Pe scut motor ma gandesc sa il aprobam ca sunt cateva persoane interesate.. voi ce spuneti?

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Mar 18, 2011 12:06 am

Topicul ala parca eu l-am sters dar nu avea pret
Scutul merge lasat , zic si eu , parca era lume interesata

andrei

Mesaj de andrei » Vin Mar 18, 2011 12:11 am

Asa e, nu avea pret si aici am gresit si eu.. l-am sunat, mi-a spus pretul si am modificat.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Mie Mar 23, 2011 5:08 pm

I-am dat lui Maximusdm PM sa ne dea o explicatie pentru cele 2 anunturi de la Bursa . Sunt aproape identice , difera doar marca anvelopelor .

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Mar 24, 2011 11:55 am

Se pare ca s-a lamurit problema , nu stiu cine a reusit sa inchida asa rapid topicul , dar nu ma supar .
Asta este si raspunsul de la el :
''QUOTE
Salut
Care din cele 2 seturi le-ai dat jos de pe masina ca ai trecut la jantele de 17'' ?
Pentru ca ai amnbele anunturi , adica asta si asta in care spui acelasi lucru doar ca ai schimbat marca anvelopelor .
Te rog lamureste-ne

Cristi

Salut, Cristi,

Cauciucurile sunt cele Dunlop care vin pe masina din fabrica. Am gresit anuntul nou si daia am cerut inchidere.
E bine ca aveti grija de threaduri. Keep up the good work!

Bogdan. ''

In alta ordine de idei , Andrei / Chacha , credeti ca putem , in sectiunea Bursa , sa punem mai sus Regulamentul specific ?
La mine de exemplu , asa apare cand deschid , si sunt tentat sa ma duc direct in unul din cele 2 subforumuri , nu sa dau scroll sa vad daca mai este ceva in josul paginii . SUnt foarte multi , sunt convins de asta , ca la fel procedeaza si nu apuca sa vada ca exista si un regulament specific bursei . Cred eu ca asta este un exemplu .
Nu trageti in mine , imi dau si eu cu parerea
Fişiere ataşate
Bursa.jpg
Bursa.jpg (278.97 KiB) Vizualizat de 1139 ori

andrei

Mesaj de andrei » Joi Mar 24, 2011 8:05 pm

Se face.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Mar 25, 2011 5:25 pm

Ce facem cu userul Cry4me ? comenteaza la toti de pe bursa , cel putin la 3 topicuri de anvelope avem comentarii de la el .

Nu punem si noi in regulament ceva care sa limiteze discutiile de genul acesta ?

Pe topicul anuntului nu va avea dreptul de a posta decat initiatorul acestuia o data la 7 zile. Orice detalii suplimentare despre produs (daca acestea nu sunt disponibile in cadrul anuntului), stadiul tranzactiei sau negocieri suplimentare de pret vor fi solicitate/oferite celor interesati exclusiv prin PM sau prin datele de contact furnizate de catre vanzator la initierea anuntului

sau / si :
Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs/serviciu. Daca nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning.

nu te obliga pana la urma nimeni sa cumperi ce este postat in acel topic , de ce pana mea trebuie sa comentezi ??

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”