Intalniri Organizate
Oameni buni
Aceasta este lista finala
1. Biku
2. Cristibna
3. Siminica - 2 pers
4. Johnny (dionut77) - 2 pers
5. Gabitzu - 2 pers
6. Mitsu' - 2 pers
7. Awbdan (2+juniorii 2)
8. Radurin - 2 persoane
9. Klez -2 pers
10. andrei - 2 persoane
11. Diablo
12. marius_EVO
13. Ligla
14. Danyutz -2 pers
15. doza -2 pers
16. Donkey 2 pers
17. Alexutzu -2 pers
18. metal_militia - 2 pers
19. Garsia - 2 pers
20. MIB (2 Pers + Junior) - apartament
21. andrei.pex - 2 pers
22. vladd_s2004 - 2 persoane
23. schultz_bz - 2 persone
24. voyager- 2 persoane
25. Apple - 2 pers
26. koral - 2 pers
27. teanu21-2 pers
La un recesamant rapid suntem cam 50 persoane...desi posibil sa fim 54 ... Unde mergem si cum facem ? Florin, Andrei_RC, Cix , voi de ce nu sunteti pe lista ??? vad ca sunt mai multi care nu sunt ....
Hai sa ne hotaram pana duminica seara si de luni sa incepem sa strangem avansul . Pentru Bucuresti voi strange eu cu Alin ( doar nu credeai ca scapi ) , pentru restul tarii Vladimir ( Klez ) . Baanii ii strangem pana in maxim 21.03 si apoi dam avansul la locatie . Suma avansului propun sa fie de 100 lei ( 5 lei va fi comisionul de la banca ) restul urmand a se plati in momentul cazarii .
Mercgem pe Prisaca Dornei si ne riscam sau mergem pe urmatoarea clasata Complex Turistic Casa Elena din Voronet ? Perioada este stabilita , 22-23.05 .
Hai , timpul terce si nu e bine
Aceasta este lista finala
1. Biku
2. Cristibna
3. Siminica - 2 pers
4. Johnny (dionut77) - 2 pers
5. Gabitzu - 2 pers
6. Mitsu' - 2 pers
7. Awbdan (2+juniorii 2)
8. Radurin - 2 persoane
9. Klez -2 pers
10. andrei - 2 persoane
11. Diablo
12. marius_EVO
13. Ligla
14. Danyutz -2 pers
15. doza -2 pers
16. Donkey 2 pers
17. Alexutzu -2 pers
18. metal_militia - 2 pers
19. Garsia - 2 pers
20. MIB (2 Pers + Junior) - apartament
21. andrei.pex - 2 pers
22. vladd_s2004 - 2 persoane
23. schultz_bz - 2 persone
24. voyager- 2 persoane
25. Apple - 2 pers
26. koral - 2 pers
27. teanu21-2 pers
La un recesamant rapid suntem cam 50 persoane...desi posibil sa fim 54 ... Unde mergem si cum facem ? Florin, Andrei_RC, Cix , voi de ce nu sunteti pe lista ??? vad ca sunt mai multi care nu sunt ....
Hai sa ne hotaram pana duminica seara si de luni sa incepem sa strangem avansul . Pentru Bucuresti voi strange eu cu Alin ( doar nu credeai ca scapi ) , pentru restul tarii Vladimir ( Klez ) . Baanii ii strangem pana in maxim 21.03 si apoi dam avansul la locatie . Suma avansului propun sa fie de 100 lei ( 5 lei va fi comisionul de la banca ) restul urmand a se plati in momentul cazarii .
Mercgem pe Prisaca Dornei si ne riscam sau mergem pe urmatoarea clasata Complex Turistic Casa Elena din Voronet ? Perioada este stabilita , 22-23.05 .
Hai , timpul terce si nu e bine
nici o problema domnule. e o placere
parerea mea este sa mergem la Prisaca Dornei, ca tot zicea Klez ca se mai pot pune paturi suplimentare sau ceva, + ca o sa se mai reduca numarul, fiind nevoiti sa faca treburi de ultim moment.
la partea cu avansul, eu zic sa il strangem pana pe 01.04, fiind destul de scurt timpul. de pe 5 pana pe 21.
MOVE IT MOVE IT !!!
parerea mea este sa mergem la Prisaca Dornei, ca tot zicea Klez ca se mai pot pune paturi suplimentare sau ceva, + ca o sa se mai reduca numarul, fiind nevoiti sa faca treburi de ultim moment.
la partea cu avansul, eu zic sa il strangem pana pe 01.04, fiind destul de scurt timpul. de pe 5 pana pe 21.
MOVE IT MOVE IT !!!
Am vazut ca sunt cativa care vin cu copii. Pai putem cumva sa-i combinam, astfel incat copii sa nu plateasca cazarea . Eu zic ca daca suntem 55 de oameni incapem lejer si fara probleme. Toata treaba este sa aflu sigur cati oameni suntem ca sa sun proprietarul si sa-i comunic numarul, eventual sa trag o fuga sa vad cu ochii mei cam cum sa ne aranjam incat sa fie toata lumea fericita. Recensamantul final, cel mai sigur, cred ca o sa aiba loc la finalul strangerii avansurilor...
QUOTE (cristibna @ Mar 5 2010, 05:26 PM) Florin, Andrei_RC, Cix , voi de ce nu sunteti pe lista ??? vad ca sunt mai multi care nu sunt ....
Imi este foarte greu sa planific ce voi face in acea perioada avand un program foarte incarcat de la inceputul anului care nu reusesc nici pana acum sa il mai "descarc" si atunci nu pot sa garantez ca pot ajunge. Si asta in ciuda faptului ca e destul de aproape de mine. Sorry, guys. Daca pot, vad eu cum fac cu cazarea la momentul cand voi stii...
Imi este foarte greu sa planific ce voi face in acea perioada avand un program foarte incarcat de la inceputul anului care nu reusesc nici pana acum sa il mai "descarc" si atunci nu pot sa garantez ca pot ajunge. Si asta in ciuda faptului ca e destul de aproape de mine. Sorry, guys. Daca pot, vad eu cum fac cu cazarea la momentul cand voi stii...
Alin , facem lista . Strangem banii pana in 26.03 inclusiv ( sunt generos acum ) . Timpul este suficient , noi trebuie sa ne organizam . Cu cat lasam perioada mai mare nu ne mai agitam si e posibil sa apara alte chestii si o lungim .
La mine doar cash , iar la tine si la Klez cont/cash . Avans 100 lei cred eu ca este suficient . Deci , daca ai timp fa tu un topic cu lista oamenilor participanti si pe urma actualizam in functie de avansurile primite , exact cum a facut Andrei ( cei care au platit avans , cei care doresc cazare ) .
Trebuie sa bagam la inceput si o descriere amanuntita a intalnirii ( locatie , perioada , costuri , etc ) , parerea mea
La mine doar cash , iar la tine si la Klez cont/cash . Avans 100 lei cred eu ca este suficient . Deci , daca ai timp fa tu un topic cu lista oamenilor participanti si pe urma actualizam in functie de avansurile primite , exact cum a facut Andrei ( cei care au platit avans , cei care doresc cazare ) .
Trebuie sa bagam la inceput si o descriere amanuntita a intalnirii ( locatie , perioada , costuri , etc ) , parerea mea
Pt descrierea amanuntita a locatiei, respectiv a costurilor, puteti da un copy/paste la ce am scris pe topicul asta, cu o pagina in urma. Pe mine, verificarea contului nu ma costa, intrucat lucreaza cineva din familie la BRD si ma anunta in fiecare zi cine si cat. Ar fi de specificat pe ordinul de incarcare cont, la "alte specificatii", nick-ul de pe forum a persoanei care a trimis banii, pentru a ne scuti sa punem intrebari gen: "Cine-i X-ulescu???" .
Si am si eu o intrebare, mai are rost sa-mi pun banii in cont ca mai apoi sa mii retrag?
Si am si eu o intrebare, mai are rost sa-mi pun banii in cont ca mai apoi sa mii retrag?