Activitatea Moderatorilor

Forum privat dedicat activitatii moderatorilor
Scrie răspuns
metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Vin Dec 03, 2010 6:58 pm

Vad ca nu s-a luat nici o decizie privind topicul de la bursa a celor de la Coasta de est. Din cate stiu, sunt o firma destul de mare de produse tuning/aftermarket din Buc si, tot din auzite, serioasa. Eu cred ca ar ajuta membrii comunitatii sa aiba inca un furnizor de piese (si cu 10% reducere, cica) si ca ar trebui aprobat topicul.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Vin Dec 03, 2010 8:14 pm

Eu eram cat p'acilea sa dau accept de vizualizare , concurenta pentru 4turbo - care nu e prea serios si face pe foarte desteptul ( nu din auzite , ci am discutat cu el ), plus ca cei dela Coasta de Est par a avea mai multe variante bune . Dar nu stiu nici de ei , asta m-a si oprit .
Dar sunt de parere cu Cristi ( Metalu' )

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Dec 04, 2010 11:48 am

f.cristi a luat 50% pentru nerespectarea deciziilor administrative. postul e sters si se poate vedea.

I-am dat si un mesaj sa vad ce urmareste si i-am sugerat sa foloseasca categoria Reclamatii daca se simte nedreptatit in anumite situatii, nu sa balacareasca pe alte topicuri.

andrei

Mesaj de andrei » Sâm Dec 04, 2010 2:21 pm

Probabil e ofticat ca si-a luat-o in freza cu titlul topicului de la Masina mea.

Am dat approve topicului celor de la Coasta de Est, am auzit numai de bine pentru ei, si mai ales ca ofera si respectiva reducere, am considerat ca merita o sansa

Am unit cele 2 topicuri care aveau ca subiect xenoanele pt. Colt.

andrei

Mesaj de andrei » Dum Dec 05, 2010 4:31 pm

aldea_andy - 50% pt reclama mascata

andrei

Mesaj de andrei » Mar Dec 07, 2010 1:58 am

Mesaj primit de la MENTOR-SQUAD:

QUOTE Felul in care moderati imi lasa un gust amar si ma face sa-mi fie scarba de acest loc. Te-am rugat sa faci curatenie pe topicul meu de vanzare atata timp cat este de datoria ta sa faci acest lucru, asa ca nu am sa va mai suport si am hotarat sa nu mai fac parte din aceasta comunitate care incepe sa duhneasca. Daca deja tragi aer pe nas ca sa simti de unde vine...

Cu respect,
Doru I.

Si mesaj postat in unul din anunturile sale:
QUOTE Pentru cei care sunt in continuare interesati de serviciile mele, ii astept la urmatoarea adresa: ************, sau ma puteti contacta pe unul din numerele mele de telefon.

Am decis sa parasesc comunitatea deoarece am ajuns la concluzia ca atata timp cat moderatorii accepta defaimarea si aruncatul cu rahat, acest loc nu mai este decat o latrina manjita de excrementele unor "baieti de treaba".

Numa bine,
Doru I.

Am considerat ca e destul de clar cu ce personaj avem de-a face si i-am acordat un cartonas rosu.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Dec 07, 2010 4:34 am

Total de acord, sincer mie imi "putea" tipul la cum s-a aparat. Pana la urma nici forumul nu e pension de domnisoare, daca a simtit ca a fost atacat, avea arma justificarii neadevarului...

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mar Dec 07, 2010 1:58 pm

Hehe... si eu am un mesaj frumusel primit de la el, azi dim, pe la ora 1.

""Vrei a spune ca sunt eu cel necinstit? Se pare ca ai o problema la "mansarda", sau cacaturile care le fumezi nu sunt de calitate. Cum indraznesti sa-mi bati campii pe topicul meu sugerand ca as face cinste necinstei?

Doru ""

Curios, eu nu simt ca as fi batut campii la el pe topic, sau ca i-am adresat ceva personal. Poate are dreptate... Nu e de calitate tutunul din Kent. In cinstea lui, ma apuc de maine sa fumez Maraciucaaaaa

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mar Dec 07, 2010 4:28 pm

asta spune multe despre calitatea omului cand isi iese din fire si uita ca nu e urangutan ci OM!

cix
EVO I

Mesaj de cix » Mar Dec 07, 2010 4:46 pm

Ca sa facem reconstituirea completa, eu am primit asta:
QUOTE http://mitsu.ro/forum/index.php?showtop ... entry77507

Curiozitatea a omorat pisica! Mai bine iti vezi de treaba ta, decat sa rascolesti cacatul si inainte de a te umple si tu cu el la bot.

O seara buna iti urez!

Doru

Se pare ca cuvantul "cacat" l-a folosit foarte des. Cred ca e plin de el pe la bot.

Scrie răspuns

Înapoi la “Coltul Moderatorilor”